Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απάντησαν για το Survivor, το Exatlon και έφυγαν για «καυτές» διακοπές

Βουτιές, τζετ σκι και καταδύσεις στη Σάμο για το ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησαν στο Summer’s Cool και τον Ισίδωρο Φίκαρη, όπου αποκάλυψαν το παρασκήνιο πίσω από την εμφάνισή του στον τελικό του φετινού Survivor (δείτε εδώ). Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν επίσης στο Exatlon, καθώς και στις διακοπές τους για τις οποίες αναχώρησαν... ήδη.

Συγκεκριμένα ο δύο φορές νικητής του Survivor αποκάλυψε ότι βρισκόταν στο Άλσος Γαλατσίου για δύο ώρες πριν την εμφάνισή του, ενώ σχολίασε και όσους λένε πως αυτό ήταν μία «απάντηση» για το δοκιμαστικό που έκανε πριν από μερικά χρόνια στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με την συνεργασία τότε να μην προχωράει.

Ο Σάκης Κατσούλης για Survivor, Exatlon και Κατερίνα Δαλάκα

«Το μεγάλο ευχαριστώ θέλω από μένα να απευθυνθεί στον Γιώργο Λιανό που με έκανε να νιώσω πάρα πολύ άνετα γιατί είχα αρκετό άγχος. Θέλω να πω ότι καθόμασταν με την Μαριαλένα στο αμάξι δυόμιση ώρες, είχα πάει νωρίτερα για να προετοιμαστώ, να δω το stage αν και μετά άλλαξε όλο αυτό και έγινε έκπληξη», δήλωσε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν τελείως διαφορετικό από το δοκιμαστικό που είχα κάνει για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Είχε να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που νιώθω ότι μου ταιριάζει πάρα πολύ. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το δοκιμαστικό που είχα κάνει τότε οπότε δεν περιμένω και κάποια δικαίωση, πραγματικά το λέω με το χέρι στην καρδιά».

Στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε ότι θέλει να παίξει στο Exatlon. «Έχω πάρει μερικά κιλάκια αλλά θα τα χάσω. Επειδή έχουμε δει τις πίστες του Exathlon, είναι πολύ πιο αγωνιστικό από το Survivor. Το Survivor έχει και το κομμάτι του ριάλιτι. Επειδή όμως το Survivor το ζήσαμε, θα επέλεγα το Exathlon», τόνισε, ενώ ευχαρίστησε την Κατερίνα Δαλάκα για τη δήλωσή της ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από το Survivor, ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.

Οι διακοπές με την Μαριαλένα

Λίγες ώρες μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναχώρησαν για διακοπές. Το ζευγάρι λατρεύει να ταξιδεύει και χαρακτηριστικό είναι πως, μόλις έρθει το καλοκαίρι, ετοιμάζουν βαλίτσες και φεύγουν με προορισμό την παραλία. Αν δεν τους βρούμε στο Αλιβέρι και στην Κύμη, απ' όπου κατάγονται αντίστοιχα, θα είναι σε κάποιο νησί.

Το ζευγάρι επέλεξε τη Σάμο για φέτος, όπου περνάει ποιοτικό χρόνο για δύο. Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη κάνουν καταδύσεις, τζετ σκι και μοιράστηκαν ορισμένα τρυφερά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Δείτε παρακάτω:

Σάκης Κατσούλης πισίνα

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη τζετ σκι