Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλιά μετά τις διακοπές στη Σαντορίνη - Η απάντηση για... την εγκυμοσύνη

Πριν ξεκινήσουν τα μηνύματα να χτυπάνε ασταμάτητα στο κινητό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλιά μετά τις διακοπές στη Σαντορίνη - Η απάντηση για... την εγκυμοσύνη

Η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται πολλές από τις στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για τις αλλαγές στο σώμα της από όταν γέννησε και έπειτα. Μοιράστηκε, μάλιστα, όλη την εμπειρία με την πλαστική στην μύτη της, αλλά και την επέμβαση στο στήθος της πριν από λίγο καιρό.

Έχει ξεκινήσει πάλι γυμναστική, επίσης, για να νιώθει άνετα με τον εαυτό της, ωστόσο δεν προσέχει πάντα την διατροφή της, καθώς της αρέσει να κάνει ατασθαλίες, ιδιαίτερα όταν κάνει διακοπές και διασκεδάζει με την οικογένεια και τους φίλους της.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με φουσκωμένη κοιλιά και η απάντηση για πιθανή εγκυμοσύνη

Την Τρίτη 9 Ιουλίου που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά το ταξίδι της στην Σαντορίνη (δείτε εδώ το χλιδάτο δωμάτιο που έμεινε και όσα έκανε εκεί), λοιπόν, έδειξε πως ήταν η κοιλιά της μετά από πολύ φαγητό που απόλαυσε, αλλά επειδή ήξερε ότι μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις, ξεκαθάρισε από την αρχή πως δεν είναι έγκυος.

«Αυτή δεν είμαι εγώ τριών μηνών έγκυος, είμαι εγώ που μόλις έχω φάει κοντοσούβλι φουλ, με τηγανιτή πατάτα, οπότε τώρα πάμε να κάνουμε προσευχή, σάουνα και σπα για να ξεπρηστώ λιγάκι, να αρχίσει να λειτουργεί ο μεταβολισμός. Αυτός ο έρημος, που τι να σου κάνει...», είπε χαρακτηριστικά και σε περίπτωση που κάποιος δεν την άκουγε, έγραψε κιόλας πάνω στο βίντεο: «Πίσω στο σπίτι, μόλις έφαγα κοντοσούβλι και τηγανητές πατάτες, ΔΕΝ είμαι έγκυος».

Δείτε επίσης: Ανακαίνισε το σπίτι της στην Θεσσαλονίκη - Γκρέμισε το σαλόνι για να βάλει τζάκι βιοαιθανόλης (Φωτογραφίες)

Και επειδή έχει δεχθεί διάφορα σχόλια για τα κιλά της τον τελευταίο καιρό, έκανε μία άλλη ανάρτηση πριν από μερικές ημέρες, όπου εξηγούσε:

«Να σου πω τον καημό μου... Μετά τα δυο χειρουργεία που έκανα με ολική νάρκωση μέσα σε 1,5 μήνα, σκάλωσε φουλ ο μεταβολισμός μου! Πρήστηκα, έχω φουλ κατακράτηση, ανέβηκε το λίπος μου.... Γενικά ο οργανισμός μου έπαθε (δικαίως) ένα μικρό σοκ. Οπότε ναι, πάχυνα - πρήστηκα αλλά όχι, δεν το βρίσκω σωστό να μου το λες διαρκώς, μιας και το βάρος μου δεν σε αφορά άμεσα. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω λίγο ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ και κανέναν άλλον να πάω προπονήσεις και να προσέχω λίγο στο σπίτι, ώστε να συνέλθω».