Μπρούνο Τσερέλα: «Καθόλου άσχημα...» - Το σχόλιο στις φωτογραφίες της Οικονομάκου από το ρομαντικό ταξίδι τους στη Τζιά

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μπρούνο Τσερέλα
Instagram / Μπρούνο Τσερέλα

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα πέρασαν ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην Τζιά, σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που δεν θα πιστεύετε πόσο κοστίζει και τι περιλαμβάνει (δείτε εδώ). Οι φωτογραφίες και τα story τους δεν έλειψαν αυτές τις μέρες από τα προφίλ τους στο Instagram, ωστόσο η ηθοποιός δημοσίευσε μερικές στιγμές της από το νησί και μετά την επιστροφή τους.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στιγμιότυπα από το πρωινό που απόλαυσαν, τη γυμναστική που έκαναν, αλλά και τις βουτιές στην τεράστια πισίνα που βρίσκεται και στον εξωτερικό, αλλά και στον εσωτερικό χώρο, και στην οποία έβλεπαν από το κρεβάτι τους οι δυο τους.

Το σχόλιο του Μπρούνο Τσερέλα κάτω από την ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου από την Τζιά

Ο 37χρονος μπασκετμπολίστας, λοιπόν, λίγη ώρα μετά, της σχολίασε κάτω από την ανάρτηση, ευγνωμονώντας την σύντροφό του για τις ημέρες που πέρασαν μαζί και χαλάρωσαν, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Δείτε επίσης: «Δεν θα ερωτευόμουν ξανά μέχρι που...» - H ανάρτηση λίγο μετά την αποκάλυψη για τη νέα της σχέση


«Καθόλου άσχημα για λίγες μέρες σαν αυτή!! Σε ευχαριστώ Νανά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο Τσερέλα σε Οικονομάκου

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσου την Παρασκευή 14/6, η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίστηκε με τον Μπρούνο Τσερέλα πριν από μερικούς μήνες. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η πρώτη γνωριμία έγινε στις αρχές του Μαρτίου στο Μιλάνο, όταν η ηθοποιός ήταν ήδη σε διάσταση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Υπήρχαν αναρτήσεις τις ίδιες μέρες και σε ίδια σημεία. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που τον φέρνει και τον ίδιο πιο συχνά στην Ελλάδα. Μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο εκείνη ταξίδεψε στο Μιλάνο και κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο. Την είχαμε πετύχει στο αεροδρόμιο», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.