Τάσος Ξιαρχό: «Πάρτε το παιδί μακριά από τον οροθετικό ρε» - Η αποστομωτική του απάντηση σε σχόλιο που έγραψαν κάτω από βίντεο με την ανιψιά του

Μετά την εξομολόγησή του έγινε στόχος...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τάσος Ξιαρχό
Instagram / Τάσος Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε πως είναι οροθετικός (δείτε εδώ την εξομολόγησή του) και παρόλο που εκείνος θέλησε να περάσει ένα διαφορετικό και θετικό μήνυμα με την εξομολόγησή του, δυστυχώς έγινε στόχος για τους κακοπροαίρετους.

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media, κυρίως στο Instagram και στο Tik Tok. Η τελευταία πλατφόρμα φημίζεται, μάλιστα, για το πόση κακία βγάζουν οι χρήστες της στα σχόλια, κρυμμένοι πίσω από τα πληκτρολόγιά τους. Μόλις, λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο με την ανιψιά του, βρέθηκε κάποιος να του γράψει: «Πάρτε το παιδί μακριά από τον οροθετικό ρε».

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό σε πικρόχολο σχόλιο

Ο διάσημος χορευτής και χορογράφος, ωστόσο, δεν έχασε το χαμόγελό του και του απάντησε με τον πιο ωραίο τρόπο. Την ώρα που είχε βγει με την ανιψιά του, τράβηξε βίντεο και την ρωτούσε εάν τον αγαπάει όπως κι αν είναι, με τη δήλωση της μικρής να κλείνει στόματα.

«Έφη τον αγαπάς τον θείο;», την ρωτάει χαρακτηριστικά. «Ναι!», του απαντάει εκείνη και ο ίδιος συνεχίζει: «Με αγαπάς πολύ; Ό,τι και να είμαι;». «Ναι!», ξαναδηλώνει εκείνη και σηκώνεται να του δώσει ένα φιλάκι αφού της το ζήτησε.

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό για την απόπειρα αυτοκτονίας του - «Πήρα γύρω στα 40 χάπια, τα κατάπια στην παιδική μου γειτονιά»

Σε ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram μετά την εξομολόγησή του, είχε αναφέρει για την απόφασή του να ανοιχτεί στον κόσμο: «Μπορεί να δυσκολευτείτε με τα λόγια μου. Όμως εγω πέρασα δύσκολα για να καταφέρω να τα πω και να τα ξεπεράσω. Όλα είναι μια μάχη, μπορεί να έχασα πολλές φορές αλλά σίγουρα δεν τα παράτησα. Να αγαπάτε τον εαυτό σας ακόμη και στα δύσκολα, το έχει ανάγκη!».