Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Είναι 27 χρόνια παντρεμένοι - Η σπάνια αγκαλιά με την σύζυγό του μπροστά στην κάμερα

Για χατίρι του!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Δον Κιχώτης" και στην πρεμιέρα της στο Θέατρο Δημήτρης Κιντής στην Ηλιούπολη βρέθηκε για να τον καμαρώσει η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 1997, ωστόσο δεν πραγματοποιούν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά, όμως, έγινε η εξαίρεση και οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι στα παρασκήνια για τον φακό του youweekly.gr. Εκείνη φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι και cargo τζιν, ολοκληρώνοντας το look της με ένα έντονο κραγιόν, ενώ εκείνος φορούσε τα ρούχα της παράστασης και είχε πάνω του λευκά γένια και φρύδια και βαμμένα μαύρα τα μάτια του γύρω γύρω.

Δείτε επίσης: Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Το καλύτερο κομπλιμέντο που έχω δεχτεί είναι...» - Τα τρυφερά λόγια για την σύζυγό του και η επιτυχία της "Μουρμούρας"

Η σπάνια εμφάνιση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη με την σύζυγό του

Βλαδίμηρος Κυριακίδης σύζυγος

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Έφη Μουρίκη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη πριν από λίγο καιρό, μίλησε για τη ζωή της, τον έρωτα, και φυσικά τη συνεργασία και σχέση δεκαετιών που τη δένει με τον σύζυγό της Βλαδίμηρο Κυριακίδη, με τον οποίο συνεργάζονται στο θέατρο.

Όπως ανέφερε αρχικά η πρωταγωνίστρια: «Με τις συνεντεύξεις νιώθω άβολα, δεν μου αρέσει η υπερέκθεση», γρήγορα ωστόσο ανοίχτηκε και συμπλήρωσε: «Ο Ζυλ Ντασσέν μου είπε “Να ελπίζεις στον έρωτα, κι ας μην έρθει ποτέ”. Όταν ερωτεύτηκα, μου είπε “Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί είσαι άνθρωπος που ζεις με την αγάπη” και αυτό ήταν το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει».

Δείτε επίσης: Βλαδίμηρος Κυριακίδης & Έφη Μουρίκη: «Σήμερα θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε!» - Σάστισαν στο Στούντιο 4

Βλαδίμηρος Κυριακίδης Έφη Μουρίκη

Με τον σύζυγό της είναι πάνω από τρεις δεκαετίες μαζί. Υπάρχει συνταγή σε έναν επιτυχημένο γάμο; «Είναι πολλά πράγματα, μαθαίνεις απ' τα λάθη σου και προχωράς. Ειδάλλως, αν υπήρχαν “συνταγές” για τις σχέσεις, οι ψυχίατροι θα είχαν τις καλύτερες οικογένειες», είπε αρχικά η Έφη Μουρική και συνέχισε: «Η καθημερινότητα μας οδηγεί σε μία ρουτίνα, είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Ο έρωτας μπορεί να έχει φύγει, αλλά δεν πρέπει να χαθεί το πάθος, ο θαυμασμός και η έλξη, πρέπει να τα καλλιεργεί ο καθένας απ' τους δύο συνεχώς».

Και κατέληξε στο συγκεκριμένο θέμα: «Δεν μπορούμε να είμαστε στα κόκκινα συνέχεια στις σχέσεις, αυτό γίνεται τον πρώτο καιρό. Μετά τον έρωτα, αρχίζουμε να αγαπάμε και τα ελαττώματα του άλλου, εκεί είναι και η ουσία. Κάποια στιγμή δεν πρέπει να τους τα διορθώνουμε. Πιστεύω στο για πάντα, αλλά με αγώνα. Είμαι άνθρωπος που ονειρεύομαι, και όταν κάτι μου αρέσει, θέλω να διαρκέσει».