Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αυτό είναι το πρώτο δώρο που της έκανε ο Χρήστος Μάστορας – Κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ

Δεν το αποχωρίζεται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας 8/7 η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, αναφερόμενη σε ένα κόσμημα που φοράει σε κάθε εμφάνιση τους τελευταίους μήνες και διαπίστωσε πως αντιγράφεται από πολλές εταιρείες. Όπως ανέφερε το εντυπωσιακό μοντέλο, μεταξύ άλλων, πρόκειται για το πρώτο δώρο που δέχτηκε από τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα.

Θέλοντας να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τόνισε πως το εν λόγω κόσμημα έχει αντιγραφεί από ορισμένες εταιρείες, τις οποίες και κατονόμασε σε μία σειρά από Instastories. Παράλληλα αποκάλυψε και ποιο είναι το αυθεντικό, που της έκανε δώρο ο τραγουδιστής στα γενέθλιά της και το φοράει έκτοτε.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το αυτοάνοσο που ταλαιπωρεί την σύντροφο του Χρήστου Μάστορα - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Η αποκάλυψη της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

«Κάποιες εταιρείες λένε ψέματα σε πελάτες ή σε εσάς που μπορεί να στείλετε μήνυμα και να έχετε δει μια αντιγραφή αυτού του κολιέ, που δεν το βγάζω από πάνω μου. Είναι το πρώτο δώρο που μου είχε κάνει το αγόρι μου στα γενέθλιά μου. Αλλά πολλές εταιρίες faux κοσμημάτων το έχουν φτιάξει… Οκ, αλλά σας λένε ψέματα.

Μπορεί να τους στείλετε μήνυμα και να ρωτήσετε αν είναι αυτό το κολιέ που φοράω και να σας απαντήσουν "ναι". Να πω ότι είναι ψεματάκια και ότι δεν είναι σωστό να κοροϊδεύετε το κοινό σας και το κοινό μου ταυτόχρονα. Οπότε θέλω να ξεκαθαρίσω εδώ, ότι δεν ανήκει σε καμία από αυτές τις εταιρείες που το διαφημίζουν» είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δεν αποχωρίζεται το κολιέ του

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο κολιέ δεν λείπει από καμία εμφάνισή της. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κρατάει κοντά στην καρδιά της τον Χρήστο Μάστορα και αποχωρίζεται το εν λόγω κόσμημα μόνο για τις ανάγκες κάποιας επίδειξης μόδας, και αυτό μόνο αν απαιτείται λόγω κάποιων συμφωνιών.

Δείτε παρακάτω μία σειρά από εμφανίσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με το συγκεκριμένο κολιέ:

Γαρυφαλλιά Καληφώνη κολιέ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη κολιέ
Γαρυφαλλιά Καληφώνη κολιέ
Γαρυφαλλιά Καληφώνη κολιέ