Μυρτώ Αλικάκη: Αυτοί είναι οι γιοι της με τον Πέτρο Λαγούτη – Η ομοιότητα του Δημήτρη και του Γιωργή με τους γονείς τους

Οι δύο νέοι την καμάρωσαν στο θέατρο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πέρα από τις διακρίσεις που έχει γνωρίσει στην καριέρα της στο θέατρο και στην τηλεόραση, η Μυρτώ Αλικάκη έχει δύο μετάλλια που θα τη συνοδεύουν για πάντα, κι εκείνη χαμογελάει περήφανη στο πλευρό τους. Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση, «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», του Μολιέρου είχε ακόμα έναν λόγο να δώσει τον καλύτερό της εαυτό το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου.

Ανάμεσα στους θεατές που γέμισαν το Θέατρο Βράχων βρίσκονταν και οι δύο γιοι που απέκτησε η Μυρτώ Αλικάκη από τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη. Ο Δημήτρης και ο Γιωργής καμάρωσαν τη μητέρα τους, κι εκείνοι πόζαρε στο πλευρό τους, καμαρώνοντας επίσης επειδή έχουν γίνει δύο υπέροχοι νέοι.

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης - Μυρτώ Αλικάκη: 9 χρόνια χωρισμένοι - Η αλήθεια για το πως γνωρίστηκαν και γιατί διαλύθηκε ο γάμος τους

Χαρακτηριστική ομοιότητα ανάμεσα στη Μυρτώ Αλικάκη και τους γιους της

Πέρα από την εμφάνιση, στην οποία πήραν τα καλά στοιχεία και από τους δύο γονείς τους, οι γιοι που απέκτησαν ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη έχουν κληρονομήσει και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες. Ο μεγαλύτερος εκ των δύο, ο Δημήτρης, τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης, όμως τον έδιωξαν επειδή έκανε έναν μικρό ρόλο στη σειρά «Έτερος Εγώ». Ο πατέρας τους, φυσικά, δεν είχε κρύψει την απογοήτευσή του γι' αυτή την απόφαση. Ο μικρός τους γιος, που πρόσφατα ενηλικιώθηκε, έπαιζε ποδόσφαιρο στον Ιωνικό.

Δείτε τους στο πλευρό της μητέρας τους:

Η Μυρτώ Αλικάκη με τους γιους της

Η Μυρτώ Αλικάκη με τους γιους της

«Αν δεν είχαμε τα παιδιά μπορεί να μη μιλιόμασταν τώρα. Η μητρότητα για μία γυναίκα που θέλει να είναι δημιουργική, αφενός της καλύπτει ένα πολύ σημαντικό υπαρξιακό κομμάτι, αφετέρου της παίρνει και πάρα πολύ ενέργεια. Νιώθω ότι έχω αφήσει πίσω μου πράγματα επαγγελματικά, αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί έχω τα αγόρια μου», είχε δηλώσει η Μυρτώ Αλικάκη για τον Πέτρο Λαγούτη, καθώς και για τη σχέση με τους γιους της.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τη σημερινή μας σχέση και αυτά είναι τα υπέροχα της ζωής. Ένιωθα ότι τελειώνει η ζωή μου ότι θα πεθάνω ότι μόνο τα παιδιά μου με κρατάνε στη ζωή γιατί ήταν πολύ καιρό που ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα που παλεύαμε και δεν τα καταφέρναμε», εξομολογήθηκε επίσης η Μυρτώ Αλικάκη.