Βάσω Λασκαράκη & Λευτέρης Σουλτάτος: Οι πρώτες εικόνες από τις διακοπές τους – Ποιο νησί επέλεξαν

Εντυπωσιάζουν οι φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/vasolaskaraki
Instagram/vasolaskaraki

Ήταν μία διαφορετική χρονιά για τη Βάσω Λασκαράκη, που δοκιμάστηκε σε διαφορετικό ρόλο στην τηλεόραση με την εκπομπή «The Break». Γι' αυτό η ηθοποιός είχε ακόμα έναν λόγο να ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές της διακοπές, για τις οποίες αναχώρησε μαζί με τον σύζυγό της και σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο και φυσικά με την κόρη που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο, η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε τον προορισμό στον οποίο ταξίδεψαν μαζί. Και αν δεν ήταν προφανές από την μαγευτική θέα και το ηλιοβασίλεμα, το ζευγάρι με την κόρη της ηθοποιού ταξίδεψε στη Σαντορίνη.

Δείτε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: Υπερήφανη μητέρα η ηθοποιός στη γιορτή λήξης του σχολείου της κόρης της, Εύας

Οι εντυπωσιακές εικόνες με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο

Πριν από λίγη ώρα η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της από το Κυκλαδίτικο νησί που επέλεξε για να αποφορτιστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Πέρα από τον Λευτέρη Σουλτάτο, η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες με την μικρή Εύα (με γυρισμένη πλάτη) να απολαμβάνει και την θέα στην καλντέρα. Να πούμε εδώ, πως η κόρη της βαδίζει προς την τελευταία τάξη του Δημοτικού σχολείου.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο:

Η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη

Πριν από περίπου δύο μήνες η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή I Love ΣουΚού όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο του διαζυγίου της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Το μεγαλύτερο άγχος ήταν τα media. Δεν προλαβαίνεις να στεναχωρηθείς, δεν προλαβαίνεις να διαχειριστείς το διαζύγιο. Πρώτα σκέφτεσαι το πώς θα επικοινωνηθεί προς τα έξω, πώς θα φανεί ότι είμαι εντάξει. Δεν μπορείς να φέρνεις τη δυστυχία σου δεξιά και αριστερά... Προφανώς είναι δύσκολο και προφανώς όταν το παιδί είναι σε μια ηλικία που θα αρχίσει να συναναστρέφεται με ανθρώπους και μπορεί κάτι να ακουστεί... Καλώς ή κακώς όλοι θα το συζητήσουν και το παιδί θα το ακούσει και θα το μεταφέρει.

Το κύριο μέλημα ήταν πάνω απ’ όλα η Εύα και βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι το λογικό και το σωστό. Είμαστε ενήλικες άνθρωποι, εφόσον δε μπορέσαμε να το φέρουμε εις πέρας... Οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και αυτό δεν είναι εύκολο, μην κοροϊδευόμαστε», (δείτε εδώ όλο το βίντεο).