Στέλιος Ρόκκος: Δείτε τον πριν από 29 χρόνια με μαύρο μακρύ μαλλί – Στο πλευρό του Άννα Βίσση και Καίτη Γαρμπή

Αγνώριστος ο καλλιτέχνης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Χωρίς αμφιβολία μιλάμε για έναν άνθρωπο με μεγάλη διάρκεια και καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοί του. Μαζί με το πέρασμα του χρόνου, ωστόσο, έρχονται και τα... throwbacks, με θαυμαστές του να θυμούνται όμορφες στιγμές από το παρελθόν του. Σε ένα από αυτά, μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο πρωταγωνιστούν δύο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, η Άννα Βίσση και η Καίτη Γαρμπή.

Αφορμή για να ενώσουν τις δυνάμεις τους ήταν το show «Με αγάπη Άννα», που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 η Άννα Βίσση το μακρινό 1995. Σε κάθε επεισόδιο του συγκεκριμένου show τραγουδιού, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ φιλοξενούσε φίλους της και συναδέλφους, με τους οποίους έκαναν συνεντεύξεις και τραγουδούσαν μαζί. Ο Στέλιος Ρόκκος και η Καίτη Γαρμπή ήταν οι καλεσμένοι της στην 5η εκπομπή, απ' όπου και προέρχεται το παρακάτω απόσπασμα.

Δείτε επίσης: Στέλιος Ρόκκος: «Μεγάλωσε...» - "Έλιωσε" με την τρυφερή αγκαλιά της κόρης του μπροστά στην κάμερα του Alpha

Αγνώριστος ο Στέλιος Ρόκκος πριν από 29 χρόνια

Οι τρεις καλλιτέχνες ερμηνεύουν την Τηλλυρκώτισσα, ένα παραδοσιακό κυπριακό τραγούδι, με τον Στέλιο Ρόκκο στην κιθάρα και τις δύο κυρίες να ξεδιπλώνουν τις φωνητικές τους ικανότητες. Φυσικά η αλλαγή του καλλιτέχνη έκλεψε την παράσταση, αφού τότε είχε υιοθετήσει ένα μποέμ στιλ με μακριά μαλλιά.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Έκτοτε φυσικά πολλά έχουν αλλάξει για τον Στέλιο Ρόκκο, πέρα από τις... τρίχες. Μαζί με τις επαγγελματικές επιτυχίες ήρθαν και οι προσωπικές, καθώς ο καλλιτέχνης έχει αποκτήσει 4 παιδιά: Την Δέσποινα, τον Δημήτρη, τον Στέλιο και τη Μέλια, ενώ σήμερα είναι παντρεμένος με την Λελέ Γκόφα.

Η μικρότερη κόρη του Στέλιου Ρόκκου, μάλιστα, κάνει παρέα με τη μεγαλύτερη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία. Οι δυο τους είναι συνομήλικες και μετά από τη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών έχουν γίνει και φίλες, ενώ έκαναν και διακοπές παρέα (δείτε εδώ το βίντεο της που προκάλεσε αντιδράσεις).