Αντώνης Ρέμος - Στέλνει μήνυμα από τη σκηνή για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Λένε μεγάλα ψέματα»

«Στους ψεύτες και τους απατεώνες λέμε ότι είναι κοντά τα ψέματά τους»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Παναγιώτης Κουφαλέξης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Παναγιώτης Κουφαλέξης

Μία συναυλία με ιδιαίτερο νόημα ήταν η χθεσινοβραδινή (8/7) για τον Αντώνη Ρέμο. Για πρώτη φορά μετά το ξεκίνημα της έρευνας για φοροδιαφυγή, ο καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και απάντησε (με τον δικό του τρόπο) στα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Αντώνης Ρέμος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έχει δείξει αυτό το διάστημα, ενώ έκανε λόγο για ψέματα που έχουν ειπωθεί και ανέφερε πως σύντομα θα αποδειχθεί η αλήθεια. Παράλληλα τόνισε πως μέσα από τα προβλήματα και τις δυσκολίες μόνο, μπορεί κάποιος να βγει πιο δυνατός.

Δείτε επίσης: Αντώνης Ρέμος: Τι αναφέρει το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για τον τραγουδιστή

Το μήνυμα του Αντώνη Ρέμου

«Δεν έχω να πω πάρα πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει, σε εσάς θέλω να σας πω πραγματικά ένα μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ. Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα πω μόνο μία κουβέντα: Στη ζωή να μη φοβάστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί. Απλά να αντέξετε.

Έτσι λοιπόν σε όλους εσάς, σας λέω μόνο ό,τι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας, που τα χειρότερα είναι της υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε, αρκεί να είμαστε όρθιοι. Αν είμαστε όρθιοι μη φοβάστε τίποτα. Και απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας, για αυτό είμαι απόψε εδώ...

Στους ψεύτες και τους απατεώνες λέμε ότι είναι κοντά τα ψέματά τους. Η αλήθεια πάντα θα είναι πάνω από όλους. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε και να μη φοβόσαστε όσο και να σας χτυπάνε, να μένετε πάντα όρθιοι και σταθεροί. Αν έχεις φίλους δε φοβάσαι πραγματικά τίποτα. Το πιο σημαντικό είναι στη ζωή να έχεις οικογένεια και φίλους. Δεν είναι ούτε τα λεφτά, ούτε τίποτα. Απόψε έχω και την οικογένειά μου εδώ. Το τελευταίο μου τραγούδι είναι αφιερωμένο σε αυτούς που έχουν μεγάλα στόματα και λένε μεγάλα ψέματα», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που ανέβασε χρήστης του TikTok: