Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν διαχυτικοί! Υπήρχαν και αγκαλίτσες και τρυφερά ενσταντανέ» - Βίντεο από το ταξίδι στην Αίγινα με τον νέο της σύντροφο

Δεν κρύβονται καθόλου!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν διαχυτικοί! Υπήρχαν και αγκαλίτσες και τρυφερά ενσταντανέ» - Βίντεο από το ταξίδι στην Αίγινα με τον νέο της σύντροφο

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αναφέρει πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της, αλλά και σε συνεντεύξεις της, πως επιθυμεί να βρει τον άνθρωπό της, με τον οποίο ίσως δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, εφόσον μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες της είναι να αποκτήσει παιδιά.

Αν και δεν έχει πει τίποτα το τελευταίο διάστημα για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, όλα δείχνουν πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άντρα και, μάλιστα, είναι και καιρό μαζί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μάρτζυ Λαζάρου, ο ίδιος ήταν και στα γενέθλιά της, που ήταν την 1η μέρα του Μάη, και πλέον δεν κρύβονται - δείτε εδώ περισσότερα για εκείνον. Εξασφάλισε και αποδεικτικά τα οποία παρουσίασε στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool.

Το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου με τον νέο της σύντροφο στο πλοίο για την Αίγινα

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη. Εγώ θα σας το επιβεβαιώσω. Ο σύντροφός της - και δεν το λέω τυχαία - το δίνω... Είναι μαζί! Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ και αυτό που ξέρω είναι μαζί. Μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά και επειδή κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, δεν κρύβονται τα παιδιά, κάνουν και ταξίδια, εθεάθησαν πριν από λίγο καιρό στο καράβι για να πάνε στην Αίγινα.

Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ήταν διαχυτικοί. Δεν κρυβόντουσαν. Υπήρχαν και αγκαλίτσες και τρυφερά ενσταντανέ», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, ενώ αποκάλυψε πως ο προορισμός που επέλεξαν να ταξιδέψουν δεν ήταν τυχαίος, διότι εκεί έχει οικογενειακό φαρμακείο ο σύντροφος της παρουσιάστριας.

«Είναι μαζί και έχει φωτογραφία τους στο κινητό μπροστά», επισήμανε και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Το καυτό τσιφτετέλι στο μαγαζί του νέου της συντρόφου - Με μαύρο φόρεμα και 12ποντα