J2US Τελικός 5/7: Η όλο νόημα ατάκα του Νίκου Κοκλώνη - «Θέλω να σας πω κάτι και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»

Ανακοινώσεις την τελευταία ημέρα του show

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US Τελικός 5/7: Η όλο νόημα ατάκα του Νίκου Κοκλώνη - «Θέλω να σας πω κάτι και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»

Ημέρα τελικού είναι η σημερινή 5/7 για το Just the 2 of us με τον Νίκο Κοκλώνη να στέκεται στην σκηνή κάνοντας μια δημόσια εξομολόγηση μπροστά στο κοινό και στην αγαπημένη του κριτική του επιτροπή.

Λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι ο παρουσιαστής του show θέλησε να ευχαριστήσει τον Alpha και όλους τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες, καθώς όλοι έχουν συμβάλλει στο τελικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που έβγαινε στον αέρα κάθε βράδυ Σαββάτου.

Και αφού τελείωσαν οι ευχαριστίες του Νίκου Κοκλώνη, ο ίδιος έκλεισε με μία προειδοποίηση προς το τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο! (δείτε εδώ τη συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή στον ημιτελικό του J2US).

Το δημόσιο ευχαριστώ του Νίκου Κοκλώνη στον μεγάλο τελικό του J2US

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Alpha. Αυτό το σπίτι μας αγκάλιασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ζήσαμε πολλές χαρές και λύπες, αγωνίες. Περάσαμε καλά. Εμένα μου φέρονταν σαν παιδί τους», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης και στη συνέχεια ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Πριν προχωρήσω, θέλω να σας πω κάτι και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Εμείς, σας είπα με Πι το Just θα κάνουμε! Μεγάλη αγκαλιά και καλό καλοκαίρι», κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Στο Fame Story ήμουν 118 και τώρα στο J2US, είμαι...»

«Ήθελα να διαφέρω από το Fame Story. Στο Fame ήμουν 118 κιλά και τώρα στο J2US, είμαι 96. Σε 2,5 μήνες έχασα 22 κιλά, κάνοντας τη δίαιτα keto, τρώγοντας σαλάτα και πρωτεΐνη όλη μέρα, πέντε φορές την εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο μου φέρνει κάτι γλυκά η Βίκυ Σταυροπούλου, οπότε δεν κρατιέμαι και τα τρώω όλα. Δεν προλαβαίνω να κάνω γυμναστική. Ξυπνάω, πίνω καφέ και πάω γραφείο», είχε πει ο Νίκος Κοκλώνης πριν από μερικούς μήνες στο Happy Day (δείτε εδώ το βίντεο).