Αντώνης Ρέμος: Το βίντεο - απάντηση για την υπόθεση φοροδιαφυγής! «Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα»

Το κάλεσμα προς τον κόσμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: Το βίντεο - απάντηση για την υπόθεση φοροδιαφυγής! «Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα»

Ο Αντώνης Ρέμος παρακολουθεί τα τελευταία 24ωρα να έχει γίνει πρώτο θέμα το όνομα του σχετικά με την κατηγορία για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (δείτε εδώ περισσότερα).

Ο γνωστός καλλιτέχνης διαψεύδει την είδηση και μάλιστα έχει αναθέσει την έρευνα της υπόθεσης σε δύο δικηγόρους. Την Παρασκευή 5/7 ο Αντώνης Ρέμος απέστειλε νέα απάντηση στα Μέσα και λίγο αργότερα απάντησε ο ίδιος για πρώτη φορά μέσα από ένα βίντεο στα social media.

Μέσα από τις δηλώσεις που έκανε ο καλλιτέχνης τόνισε, πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απολύτως και μάλιστα έκανε κάλεσμα στον κόσμο να τον στηρίξει τις συναυλίες του, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν ανεξαιρέτως της κατάστασης που έχει προκύψει.

Το βίντεο του Αντώνη Ρέμου για την υπόθεση φοροδιαφυγής με το όνομά του

«Λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ωρών, τα τελευταία 24ωρα που αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση, θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και έχω εμπιστοσύνη στις ελεγκτικές Αρχές, ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση.

Θα ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται. Θα γίνουν κανονικά. Νιώθω λοιπόν την υποχρέωση απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που με αγαπάει και με στηρίζει, να βρεθώ μαζί τους, από εκεί και πέρα η αλήθεια θα φανεί και πλέον δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν έχω τίποτα να φοβηθώ.

Σας περιμένω στις συναυλίες ειδικά Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, που θα τραγουδήσουμε. Σας περιμένω να τα πούμε από κοντά. Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Θα τα πούμε στις συναυλίες», είπε ο Αντώνης Ρέμος.