Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρετάει με συγκίνηση το πλατό της εκπομπής της στο Mega - «Τελευταία φωτό...»

Οριστικό φινάλε για την "Ελένη"

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elenimenegaki - Instagram
elenimenegaki - Instagram

Η Παρασκευή 5/7 θα αποτελεί μια ημέρα χαραγμένη στη μνήμη της Ελένης Μενεγάκη με την παρουσιάστρια να αποχαιρετάει το τηλεοπτικό της κοινό μέσα από τη συχνότητα του Mega στην εκπομπή Ελένη (δείτε εδώ το δημόσιο ευχαριστώ στον Δημήτρη Ουγγαρέζο).

Με τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνει παράλληλα και τη συνεργασία της με το Mega. Λίγο μετά το φινάλε της εκπομπής η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποζάροντας για τελευταία φορά στο πλατό, που τη συντρόφευσε για τρία ολόκληρα χρόνια.

Με συγκίνηση βλέπουμε την παρουσιάστρια να κοιτάζει το στούντιο που τελευταία χρόνια αποτέλεσε δεύτερο σπίτι για εκείνη (δείτε εδώ την αποχαιρετιστήρια ανάρτηση αγκαλιά με τους συνεργάτες της).

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη αποχαιρετώντας το στούντιο του Mega

«Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν με πανιά, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στην θέση μου στον καναπέ αγκαλιά με το κόκκινο μου μαξιλάρι #tomegatokalo ! Τελευταία φωτό με τον αγαπημένο μου @sir_stathis! Καλό καλοκαίρι βρε παιδιά με αγάπη», έγραψε η Φαίη Σκορδά.


Με τα παρακάτω λόγια, προς το τέλος της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την αποχώρησή της της από τις καθημερινές εκπομπές: «Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, το οποίο είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο.

Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις, ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα.

Να είστε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά, γιατί είναι υγεία. Να είστε καλά», είπε η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ το βίντεο).