Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πού θα είσαι; Θα μείνεις στον ΣΚΑΪ ή θα πας στο Mega;» - Η Φαίη Σκορδά απάντησε ανοιχτά

Αμηχανία στο Fay's Time

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πού θα είσαι; Θα μείνεις στον ΣΚΑΪ ή θα πας στο Mega;» - Η Φαίη Σκορδά απάντησε ανοιχτά

Την Παρασκευή 5/7 η Φαίη Σκορδά έριξε αυλαία στο Fay's Time με την αγαπημένη παρουσιάστρια να αποχαιρετάει πολύ συγκινημένη το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της (δείτε εδώ τι είπε η ίδια).

Οι φήμες και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και μάλιστα βρίσκεται σε ώριμες συζητήσεις με το Mega. Από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά δεν διαψεύδει αλλά ούτε επιβεβαιώνει τις φήμες.

Ο πρώτος μάλιστα που ρώτησε ανοιχτά τη Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια δεν είχε άλλη επιλογή απαντώντας, πως όντως βρίσκεται σε συζητήσεις.

Η ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά

Γ.Α: Δεν μπόρεσα να καταφέρω να έρθω και σου χρωστάω μια επίσκεψη

Φ.Σ: Μου χρωστάς να κάνουμε εκπομπή μαζί Γρηγόρη μου...

Γ.Α: Αυτό θα ζήσουμε κάποια στιγμή, να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή.

Γ.Α: Εσύ Φαίη πού θα είσαι; Θα φύγεις από εκεί; Που θα είσαι;

Φ.Σ: Εγώ; Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή του Fay’s Time.

Γ.Α: Εντάξει, τελευταία θα είναι...Φαίη, πού θα είσαι; Θα μείνεις στον ΣΚΑΪ ή θα πας στο Mega;

Φ.Σ: Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις η αλήθεια είναι...

Πριν το φινάλε της Φαίης Σκορδά στο Fay's Time την είδαμε να δίνει τις ευχές της δημόσια στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Μάρτζυ Λαζάρου για τη νέα καλοκαιρινή τους εκπομπή που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8/7 (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού)!

«Να ξεκινήσω λίγο από κάτι άλλο που εμένα δε με ενημερώνει κανείς; Είδα το τρέιλερ για την καλοκαιρινή εκπομπή και κάποιοι άνθρωποι πολύ σημαντικοί αυτής της εκπομπής θα συνεχίσουν να είναι μαζί σας και να σας κάνουν παρέα όλο το καλοκαίρι με την εκπομπή Summer Cool!

Να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Ό,τι χρειαστείτε, αν χρειαστείτε κάτι από εμένα θα είμαι δίπλα σας. Ο Λάμπρος είναι ο παρουσιαστής. Μαζί θα είναι η Μαριάντα Πιερίδη, η Μάρτζυ όπως πάντα εκεί δεν φεύγει ποτέ, και δυο άτομα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και ο Ισίδωρος Φίκαρης. Εντωμεταξύ δε πήρα να ρωτήσω αν θα έπρεπε να το πω, αλλά αφού βγήκε το trailer. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο», είπε με χαμόγελο η παρουσιάστρια (δείτε εδώ το βίντεο).