Ελένη Μενεγάκη: «Ανυπομονώ να...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά το οριστικό φινάλε στο Mega

Οι τελευταίες φωτογραφίες με τους συνεργάτες της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε την Παρασκευή 5/7 το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της μέσα από το μεγάλο φινάλε που έκανε η παρουσιάστρια στο Mega με την εκπομπή Ελένη (δείτε εδώ τι είπε η ίδια στην κάμερα).

Λίγο μετά την αυλαία η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποζάροντας μαζί με τους αγαπημένους της συνεργάτες. Το δέσιμο και η αγάπη ανάμεσά τους μετά από τρία χρόνια συνεργασίας είναι αδιαπραγμάτευτα.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μετά το φινάλε της στο Mega

«Ευχαριστώ χίλιες φορές για όλες τις στιγμές για όλες τις ώρες που περάσαμε μαζί για τις αναμνήσεις και γιατί στο τέλος μένει μόνο η αγάπη και η εκτίμηση!

Υ.γ έβγαλα σήμερα τόσες φωτογραφίες με όλους τους δημοσιογράφους , τους τεχνικούς , τους οπερατέρ , όλους εκείνους που βρισκόμασταν καθημερινα σε αυτό το studio αλλά δεν έχω καμία γιατί τις έβγαζαν με το κινητό τους ! Έχω μόνο αυτές που ανεβάζω τώρα ! Ανυπομονώ να τις δω στα δικά σας προφίλ!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Ιδιαίτερος ήταν ο τρόπος που αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της εκπομπής: «Τι καλά που το είπες και μόνος σου. Βρε Δημήτρη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά στο λέω. Στο έχω ξαναπεί, μου έμαθες πράγματα ακόμα και στην ηλικία που είμαι, στα τόσα χρόνια στη τηλεόραση, που πάντα μέσα μου λέω ότι τα έχω δει όλα, δεν φοβάμαι τίποτα. Μου έμαθες ότι δεν σταματάμε να μαθαίνουμε, ποτέ δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι τα ξέρουμε όλα και πάντα πρέπει να θυμόμαστε ένα πράγμα.

Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και πρέπει να δίνουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε τον καθένα ξεχωριστά, γιατί ο καθένας είναι μια μοναδική προσωπικότητα, που ούτε νιώθει, ούτε αντιδρά, ούτε φέρεται όπως δέκα άνθρωποι μαζί μπορεί να είμαστε στην ίδια παρέα ή στην ίδια οικογένεια. Αυτό όμως είναι ένα σπουδαίο μάθημα που θέλω να το περάσω και στα δικά μου παιδιά. Ήταν χαρά μου που δούλεψα μαζί σου, είσαι ένας πολύ χρήσιμος άνθρωπος σε μία εκπομπή, είσαι καλό παιδί, έχεις τις ανασφάλειες σου και τα νεύρα σου αλλά έχω και εγώ τα νεύρα μου ώρες ώρες», (δείτε εδώ τι της είπε πρώτα ο Ουγγαρέζος).