Στούντιο 4: Έριξαν αυλαία Ζαμπέτογλου & Αναγνωστόπουλος - Η ανακοίνωση για την επόμενη σεζόν

«Δεν θα λυγίσω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στούντιο 4: Έριξαν αυλαία Ζαμπέτογλου & Αναγνωστόπουλος - Η ανακοίνωση για την επόμενη σεζόν

Αυλαία είδαμε να ρίχνει την Παρασκευή 5/7 και το Στούντιο 4! Ημέρα αποχαιρετισμού ήταν η σημερινή για τις περισσότερες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές (δείτε εδώ το αντίο της Ελένης Μενεγάκη και την ανακοίνωσή της).

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ευχαρίστησαν το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη και την αγάπη τους! Σε συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές με την ομάδα του Στούντιο 4 στο πλευρό τους εξέφρασαν ένα δημόσιο ευχαριστώ στους συνεργάτες τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Να πούμε στο σημείο αυτό, πως Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος έριξαν αυλαία με χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Παραδόξως, η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος δεν "λύγισε" στον αέρα μιας και την Πέμπτη 4/7 η ίδια δέχτηκε ειρωνικά σχόλια για όλες τις φορές, που έκλαψε φέτος στην εκπομπή (δείτε εδώ πόσες ήταν).

Τα τελευταία λόγια του Θανάση Αναγνωστόπουλου και της Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο φινάλε του Στούντιο 4

Ν.Ζ: Αυτό ήτανε! Αυτό ήτανε για φέτος, λοιπόν, για φέτος για αυτή τη σεζόν που πέρασε

Θ.Α: Λοιπόν, να πούμε καλό καλοκαίρι, να ευχαριστήσουμε εσάς γιατί καμία φορά και η αγάπη δεν είναι δεδομένη, οπότε κάθε μέρα αναμετριέσαι με αυτήν, ευχαριστούμε που μας επιλέγετε κάθε φορά

Ν.Ζ: Αυτό το άκουγα που το έλεγαν παλιά, το ότι εσείς που μας δίνετε δύναμη μετά κατάλαβα ότι αυτό είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Είναι τεράστια αλήθεια. Όπου συναντιόμαστε μας λέτε τόσο ωραία πράγματα και είναι τόσο συγκινητικό, οπότε ευχαριστούμε! Να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτήν την εκπομπή και δουλεύουν καθημερινά. Θα είμαστε μαζί με το καλό τον Σεπτέμβριο, να είμαστε όλοι καλά, δεν θα λυγίσω

Θ.Α: Καλό καλοκαίρι!