Πένθος για τον Παναγιώτη Βασιλάκο: Αποχαιρετάει πρόσωπο από την οικογένειά του - «Καλό ταξίδι! Σε ευχαριστούμε για όλα»

Δύσκολες ώρες...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες ώρες περνάει ο Παναγιώτης Βασιλάκος, καθώς την Παρασκευή 5/7 ο ίδιος έκανε γνωστό μέσα από δύο πολύ συγκινητικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πως έφυγε από τη ζωή ο παππούς του.

Πριν από λίγους μήνες ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλούς, πως αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με την υγεία του, καθώς τον είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο (δείτε εδώ).

Φαίνεται, πως οι σχέσεις του Βασιλάκου με τον παππού του ήταν πολύ στενές. Μέσα από φωτογραφίες του παππού του και μερικά λόγια καρδιάς τον αποχαιρετάει και τον ευχαριστεί παράλληλα για όσα μοιράστηκαν μαζί!

Οι αναρτήσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου για τον θάνατο του παππού του

«Παππούλη μας όλα σου τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά σου, σου ευχόμαστε καλό ταξίδι! Σε ευχαριστούμε για όλα! Είσαι μακράν ο σπουδαιότερος Μανιάτης που γνώρισα στη ζωή μου», έγραψε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Παναγιώτης Βασιλάκος - Πένθος - Παππούς

«Παππούλη μου σαν γνήσιος Μανιάτης Πειραιώτης πρόλαβες και είδες το ευρωπαϊκό», έγραψε σε άλλη ανάρτηση ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Παναγιώτης Βασιλάκος - Πένθος

O Παναγιώτης Βασιλάκος είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες φωτογράφιση με concept γάμου, παρέα με τη σύντροφό το και με την αφορμή αυτή είχε μιλήσει στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τον θάνατο του πατέρα του: «Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα παντρευτώ. Είχα φτάσει κοντά στο γάμο στο παρελθόν, είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ όσον αφορά τον τρόπο που επανασυνδέθηκε με τη σύντροφό του πρόσθεσε: «Όταν έφυγε ο μπαμπάς της από τη ζωή, και το έμαθα, αυτό μας έφερε πιο κοντά ξανά. Γενικά δίνω δεύτερες ευκαιρίες, και τρίτες. Ζηλεύω την κοπέλα μου, αν δεν υπάρχει ζήλια, τι ήρθαμε να κάνουμε, να παίξουμε;», (δείτε εδώ το βίντεο).