Τατιάνα Στεφανίδου: Με τρεμάμενη φωνή στην αυλαία του T-live - «Εξαιτίας σας τα καταφέραμε...»

«Υπάρχει και πολλή συναισθηματική φόρτιση...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Με τρεμάμενη φωνή στην αυλαία του T-live - «Εξαιτίας σας τα καταφέραμε...»

Η Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live έριξαν αυλαία την Παρασκευή 5/7 στον Alpha (δείτε εδώ το παρασκήνιο του τηλεοπτικού διαζυγίου). Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε με μεγάλη συγκίνηση το τηλεοπτικό της κοινό.

Παράλληλα, η Τατιάνα Στεφανίδου δέχτηκε την καλύτερη δυνατή έκπληξη στην τελευταία της εκπομπή στον Alpha με τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες να την ευχαριστούν δημόσια για όσα πέρασαν μαζί!

Τα συγκινητικά λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου στο φινάλε της στον Alpha

«Να πω δύο λόγια στην αρχή γιατί υπάρχει και πολλή συναισθηματική φόρτιση. Θέλω να πω ότι ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι αυτό εδώ στον Alpha. Είμαστε περίπου 4 χρόνια, με φώναξαν όπως με φωνάζουν πάντα τα κανάλια στα δύσκολα. Το έχω καημό μια φορά στη ζωή μου να μου πουν έλα σε μία ζώνη χτισμένη που πάει σούπερ.

Ήρθαμε εδώ μέσα στα Χριστούγεννα, 3-4 άτομα και τα καταφέραμε το πρωί. Μετά μας τα άλλαξαν, μας πήγαν μεσημέρι. Άλλη ζώνη και αυτή. Τα καταφέραμε και το μεσημέρι. Με ένα πάρα πολύ μικρό κόστος και με πολύ λίγο κόσμο.

Η δική μας εκπομπή και η εκπομπή του Νίκου Μάνεση ήταν οι πιο φτηνές εκπομπές όλου του Alpha. Τα καταφέραμε. Θέλω να σας πω ότι για το μεσημέρι δεν πίστευα καθόλου, ότι θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε απέναντι από πολυπληθείς πανάκριβες παραγωγές, ριάλιτι, με κόσμο, υψηλές αμοιβές. Χαμός...

Τα καταφέραμε γιατί θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται και αυτό το έχουμε κατακτήσει. Δουλέψαμε πάρα πολύ, κάναμε πολύ ρεπορτάζ, εισφέραμε ρεπορτάζ και έρευνα και στον Alpha και γενικότερα υπήρξε πολύ μεγάλη αναπαραγωγή όλα τα χρόνια που είμαστε εδώ των θεμάτων μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που είσαστε κοντά μας, γιατί εξαιτίας σας τα καταφέραμε.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Alpha που μου έδωσε την ευκαιρία και θέλω να σας πω ότι μου είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί εδώ βρήκα μία οικογένεια. Η οικογένεια δεν έχει να κάνει με τις αποφάσεις των διοικήσεων και των διευθύνσεων. Ο Alpha είναι ιδιωτική επιχείρηση και παίρνει τις αποφάσεις του, όπως σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Βρήκα μία οικογένεια στους συναδέλφους κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο στον χώρο μας, γιατί υπάρχει κλίμα ανταγωνιστικό, τοξικό στα κανάλια, δεν έχεις πάντα την υποστήριξη των συναδέλφων, υπόγεια παιχνίδια, εδώ δεν είναι έτσι. Εδώ οι άνθρωποι στην ενημέρωση του Alpha είναι μια ομάδα. Είναι πάντα όλοι εκεί.

Ο λόγος που η εκπομπή πήγε καλά οφείλεται και στη στήριξη των ειδήσεων. Είχαμε μια εξαιρετική ομάδα και για αυτό δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Θέλω να πω για τους τεχνικούς μας στο στούντιο ότι ό,τι και αν είχα μόλις κατέβαινα εδώ μου έφτιαχναν τη διάθεση με τα αστεία τους, τις γλύκες τους και για αυτό μου είναι δύσκολο», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.