Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε το τέλος από την τηλεόραση στο φινάλε της στο Mega - «Εγώ σβήνω το "λαμπάκι" μου και δεν θα ξαναμπώ»

Συγκίνηση για εκείνη και τους συνεργάτες της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε το τέλος από την τηλεόραση στο φινάλε της στο Mega - «Εγώ σβήνω το

Η Ελένη Μενεγάκη έριξε αυλαία την Παρασκευή 5/7 με την εκπομπή της στο Mega, καθώς η Ελένη ολοκλήρωσε τον κύκλο της μετά από τρία ολόκληρα χρόνια. Η παρουσιάστρια με μεγάλη συγκίνηση ευχαρίστησε το κοινό και τους συνεργάτες της και στο τέλος ανακοίνωσε την αποχώρησή της της από τις καθημερινές εκπομπές (δείτε εδώ το δημόσιο ευχαριστώ στον Δημήτρη Ουγγαρέζο).

Το μεγάλο αντίο της Ελένης Μενεγάκη στο φινάλε της στο Mega

«Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, το οποίο είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο.

Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις, ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα.

Να είστε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά, γιατί είναι υγεία. Να είστε καλά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.