Ελένη Μενεγάκη: Συγκίνηση με το δημόσιο ευχαριστώ στον Ουγγαρέζο - «Πραγματικά στο λέω, μου έμαθες πράγματα ακόμα και στην ηλικία που είμαι»

Όσα είπε στο μεγάλο της φινάλε στο Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Συγκίνηση με το δημόσιο ευχαριστώ στον Ουγγαρέζο - «Πραγματικά στο λέω, μου έμαθες πράγματα ακόμα και στην ηλικία που είμαι»

Ένα έντονο συγκινησιακό κλίμα επικράτησε την Παρασκευή 5/7 στο πλατό του Mega με την Ελένη Μενεγάλη να ρίχνει οριστική αυλαία μέσα από την εκπομπή της, Ελένη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια πριν αποχαιρετήσει το κοινό της, αποχαιρετούσε έναν έναν τους συνεργάτες της. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο το δημόσιο ευχαριστώ της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Συγκινεί με το μήνυμα προς το κοινό της - «Να πω σε όλους εκείνους που τηλεφωνούν στην εκπομπή...»

Το δημόσιο ευχαριστώ της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Κρατάμε μόνο καλές στιγμές. Εγώ αυτό που κατάλαβα τρία χρόνια και το λέω όσο σας κοιτάω στα μάτια, είναι ότι απολαμβάνεις περισσότερο ότι το κερδίζεις, όχι ότι σου χαρίζουν. Τίποτα δεν χαρίζεται και νομίζω ότι αυτό που κατακτήσαμε, το κατακτήσαμε και άρα έχεις ρίζες για πάντα, είτε ξανασυνεργαστούμε είτε όχι. Αυτό που ζήσαμε όλοι με τους συνεργάτες και ειδικά με εσένα, το έχω κατακτήσει, το έχτισα εγώ και κανένας δεν μπορεί να μου το πάρει», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Τι καλά που το είπες και μόνος σου. Βρε Δημήτρη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά στο λέω. Στο έχω ξαναπεί, μου έμαθες πράγματα ακόμα και στην ηλικία που είμαι, στα τόσα χρόνια στη τηλεόραση, που πάντα μέσα μου λέω ότι τα έχω δει όλα, δεν φοβάμαι τίποτα. Μου έμαθες ότι δεν σταματάμε να μαθαίνουμε, ποτέ δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι τα ξέρουμε όλα και πάντα πρέπει να θυμόμαστε ένα πράγμα.

Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και πρέπει να δίνουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε τον καθένα ξεχωριστά, γιατί ο καθένας είναι μια μοναδική προσωπικότητα, που ούτε νιώθει, ούτε αντιδρά, ούτε φέρεται όπως δέκα άνθρωποι μαζί μπορεί να είμαστε στην ίδια παρέα ή στην ίδια οικογένεια. Αυτό όμως είναι ένα σπουδαίο μάθημα που θέλω να το περάσω και στα δικά μου παιδιά. Ήταν χαρά μου που δούλεψα μαζί σου, είσαι ένας πολύ χρήσιμος άνθρωπος σε μία εκπομπή, είσαι καλό παιδί, έχεις τις ανασφάλειες σου και τα νεύρα σου αλλά έχω και εγώ τα νεύρα μου ώρες ώρες».