Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξαναχτυπά για την Ελένη Μενεγάκη - «Μου λένε γιατί κάθεσαι και της δίνεις αξία»

«Δεν είναι το ζήτημα του εγωισμού»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πριν από μερικές ημέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε το παράπονο του προς το πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, είπε πως είναι βαθιά πληγωμένος από εκείνη καθώς ενώ έχουν περάσει καλοκαίρια και χειμώνες μαζί και έχει δηλώσει το παράπονο του πως δεν πηγαίνει καλεσμένη στην εκπομπή του, εκείνη συνεχίζει να μην θέλει να του δώσει συνέντευξη - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του.

Η Ελένη λοιπόν δεν το άφησε ασχολίαστο και απάντησε στον παρουσιαστή και συγκεκριμένα στις δηλώσεις που έκανε και προβλήθηκαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA - δείτε εδώ την απάντηση της.

Η νέα αναφορά του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Ελένη Μενεγάκη

Σήμερα Παρασκευή 5/7 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε έκπληξη μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην τελευταία εκπομπή της Φαίης Σκορδά και με αφορμή μια αναφορά που έγινε στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη, έκανε μια αποκάλυψη.

«Έρχονται και μου λένε, γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με την Ελένη; Προχθές πήγα να παίξω χαρτιά και μου λένε γιατί κάθεσαι και της δίνεις αξία. Δεν το βλέπω έτσι. Δεν είναι το ζήτημα του εγωισμού. Δόξα το Θεώ καλεσμένοι υπέροχοι έρχονται, η εκπομπή βγήκε πρώτη στην ώρα της, μου είπαν από τον ANT1.

Δεν έχω παράπονα αλλά δεν θέλω όταν κάτι με πληγώνει να μην το λέω. Θα μπορούσα να το παίξω άνετος. Όταν κάτι για μένα έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, όπως είναι η φιλία, δεν θέλω όταν κάτι με πληγώνει να το παίζω άνετος, Γιατί πάλι κερδίζει ο εγωισμός. Θα μπορούσα να μη το πω αλλά το είπα και της είπα και πόσο την εκτιμώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη.