Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Οι φωτογραφίες με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και το νεογέννητο

Εντυπωσιακή με μίνι φορεματάκι η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Οι φωτογραφίες με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και το νεογέννητο

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχοντας εννοείται στο πλευρό της τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να κρατάει το νεογέννητο παιδάκι τους. Η παρουσιάστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά, χαρίζοντας στον γιο τους Βλάσση, έναν υγιέστατο αδερφό.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε έξω από την ιδιωτική κλινική όπου γέννησε με καισαρική κα απαθανάτισε το ζευγάρι ευδιάθετο και ευτυχισμένο που βλέπει την οικογένεια του να μεγαλώνει, να εξέρχεται από το κτίριο. Μάλιστα, παρόλο που ο επιχειρηματίας σύζυγός της, δεν θέλει να τραβάει τα Media πάνω του, πόζαρε στον φακό.

Οι φωτογραφίες Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου μετά το εξιτήριο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά την έξοδό της από την κλινική μετά την γέννηση του γιου της, επέλεξε να φορέσει ένα μίνι αέρινο φόρεμα με πέδιλα, δείχνοντας ακόμα και μετά την γέννα εντυπωσιακή.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μαιευτήριο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παιδιά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, η οποία μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Έγιναν ζευγάρι τον Αύγουστο του 2020 και τον Σεπτέμβριο του 2022 η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι, παρόλο που οι φήμες κυκλοφορούσαν αρκετούς μήνες πριν. Ξεκίνησε λοιπόν μετά την ανακοίνωση της να μην κρύβει την κοιλίτσα της, ενώ λίγο πριν γεννήσει παντρεύτηκαν με πολιτικό (δείτε φωτογραφίες).

Με την οικογένεια της να έχει μεγαλώσει συν ένα μέλος, έχει αποφασίσει πως θέλει να αφιερωθεί στην ανατροφή των παιδιών της. Έχει επιλέξει και η ίδια να έχει ένα πιο χαμηλό προφίλ στα φώτα της δημοσιότητας, αφού αυτό είναι και η επιθυμία του συζύγου της.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια: «Γενικότερα δεν δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άντρας μου» - δείτε εδώ τις δηλώσεις της.