Γιώργος Λιάγκας: «Υπέγραψα για άλλα 2 χρόνια» - Αυλαία για το Πρωινό με ηχηρές απουσίες από το πλατό

Τι είπε για την Λίτσα Πατέρα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Υπέγραψα για άλλα 2 χρόνια» - Αυλαία για το Πρωινό με ηχηρές απουσίες από το πλατό

Την ώρα που έριχνε αυλαία η Super Κατερίνα στον ALPHA, το δικό του "αντίο" είπε και ο Γιώργος Λιάγκας από το πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες του στο πλευρό του. Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τους τηλεθεατές του, ενώ αποκάλυψε πως ανανέωσε με το κανάλι για τα επόμενα δυο χρόνια.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στο φινάλε του Πρωινού

«Δεν μου αρέσουν οι ενάρξεις και τα τέλη των εκπομπών. Μου αρέσουν όλα τα υπόλοιπα. Φέτος για εμάς ήταν ένα όμορφο ταξίδι και δεν το λέω σε επίπεδο απόδοσης της εκπομπής, εννοώ στο επίπεδο ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ωραία δημοσιογραφικά θέματα. Είμαστε μία οικογένεια εδώ. Ό,τι είδατε στον αέρα ήταν όλο ειλικρινές, αλήθεια τσακωθήκαμε όταν τσακωθήκαμε, αλήθεια τα βρήκαμε όταν τα βρήκαμε. Ήταν όλο ειλικρινέστατο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αυτή εδώ η εκπομπή που είναι έντονα παρεμβατική, δεν με πήρε τηλέφωνο κανένας να μου πει πες το ένα για τον έναν πες το άλλο για τον άλλο και αυτό είναι σπάνια, οπότε ευχαριστώ την ιδιοκτησία που αφήνει αυτή την εκπομπή να λέει ότι θέλει», είπε σε άλλο σημείο, ενώ ευχαρίστησε και την δημοσιογραφική του ομάδα.

«Ήταν κυρία με κ κεφαλαίο και ήταν τιμή μου που συνεργαζόμουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί της», είπε για την Λίτσα Πατέρα η οποία αποχώρησε από το Πρωινό. «Να ευχαριστήσω τον Αλέξανδρο Παπανδρέου. Τον Τάσο, την Άρια, την Φωτεινή, τον Βαγγέλη, όλα τα παιδιά. Να πω και ευχαριστώ που αποφασίσατε όλοι όσοι είχατε προτάσεις από άλλες εκπομπές να υπογράψετε μαζί μου και να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια αυτό το ταξίδι. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους τηλεθεατές», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε τη συνεργασία τους με μια φωτογραφία - Η έξοδος με ξανθιά δημοσιογράφο

Η ανακοίνωση της αποχώρησης

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Ναταλία Ανδρικοπούλου η οποία δεν θα βρίσκεται στην ομάδα του Πρωινού από την νέα τηλεοπτική χρονιά.

«Σας ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα, αν μου επιτρέπεις Γιώργο, να σας ευχαριστήσω όλους και να ευχηθώ πολύ καλή συνέχεια για του χρόνου. Ήταν πολύ ωραία χρονιά και διδακτική για εμένα που έμοιαζε λίγο με τηλεπαιχνίδι και όχι με εκπομπή, γιατί μου έλεγες ότι έχω ένα λεπτό πολλές φορές. Ήταν πολύ ευχάριστο», ανακοινώθηκε χαρακτηριστικά.