Φαίη Σκορδά: Βούρκωσε στην τελευταία εκπομπή του Fays Time - «Επειδή πολλά είχαν συζητηθεί για την δύσκολη περίοδο που πέρασα...»

Μεγάλη συγκίνηση στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Βούρκωσε στην τελευταία εκπομπή του Fays Time - «Επειδή πολλά είχαν συζητηθεί για την δύσκολη περίοδο που πέρασα...»

Συγκινημένη ήταν η Φαίη Σκορδά στην τελευταία εκπομπή του Fays Time στον ΣΚΑΙ, σήμερα Παρασκευή 5/7. Η παρουσιάστρια δέχτηκε αρκετές εκπλήξεις από τους συνεργάτες της, αφού της είχαν ετοιμάσει συγκεντρωτικά βίντεο από στιγμές όλης της φετινής χρονιάς.

Ο συγκινητικός λόγος της Φαίης Σκορδά στην τελευταία εκπομπή Fays Time

«Θέλω με χαμόγελο και με αληθινή συναισθηματική φόρτιση... Ερχόμενη στον ΣΚΑΙ είχα πολλά ερωτηματικά όχι για τους ανθρώπους αλλά για την ψυχαγωγία γιατί ξέρουμε ότι είναι ένα κανάλι στο κομμάτι της ενημέρωσης. Αυτή ήταν η αλήθεια. Μετά από 2 χρόνια έχω να σας πως πως τις δουλειές τις κάνουν οι άνθρωποι. Ένα ευχαριστώ στην Εύη Κουτσαφτάκη που μου έκανε την πρόταση. Τα κανάλια τα κάνουν οι άνθρωποι. Μιλάω για πεντακάθαρους ανθρώπους. Δεν βγήκε τίποτα, με σεβαστήκατε και με μεγάλη αγκαλιά ακόμα και τώρα είστε δίπλα μου», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

Και στη συνέχεια ευχαρίστησε την Άλκηστις Μαραγκουδάκη που την στήριξε και σε προσωπικό επίπεδο, λέγοντας: «Επειδή πολλά είχαν συζητηθεί για την δύσκολη περίοδο που πέρασα προσωπικά, που μπροστά σε αυτά η δουλειά δεν είναι τίποτα. Για τους λόγους που γνωρίζεται είχα πάει στο πατρικό μου και η Άλκηστις με την Δώρα ήταν ήδη εκεί. Σαν ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι πολύ σημαντικό».

Νωρίτερα να σημειώσουμε πως αναφέρθηκε και στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΙ που θα παρουσιάσουν δυο πρόσωπα από το πλατό της εκπομπής της.

«Εμείς όλο κάτι γίνεται και τα ξαναλέμε», είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους..

Να αναφέρουμε πως όπως φημολογείται η Φαίη Σκορδά φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πηγαίνει στο MEGA. Μια αποκάλυψη σχετικά, είχε κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα.