Super Κατερίνα: Φινάλε για την Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της - Τα δημόσια ευχαριστώ και η ανακοίνωση

H αναφορά στον σύντροφό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Φινάλε για την Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της - Τα δημόσια ευχαριστώ και η ανακοίνωση

Φινάλε για την εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Παρασκευή 5/7. Η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και την δημοσιογραφική τους ομάδα και έδωσαν ραντεβού από Σεπτέμβρη πλήρως ανανεωμένοι και με γεμάτες μπαταρίες.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά με την ίδια ομάδα, αλλά με μια μικρή αλλαγή μπροστά από τις κάμερες όπως όλα δείχνουν - δείτε εδώ ποιος φαίνεται πως θα μπει στην ομάδα της.

Το φινάλε της Καινούργιου και τα ευχαριστώ της Καινούργιου

«Για να γίνει μια εκπομπή και να πηγαίνει τόσο καλά και να την αγαπήσετε. Δεν είμαστε εμείς μπροστά αλλά πίσω η δημοσιογραφική ομάδα. Σας ευχαριστώ για όλα. Είστε οι καλύτεροι. Και έναν άνθρωπο που χωρίς αυτός δεν μπορώ. Νομίζω είναι ο καλύτερος. Μιλάμε για τον Θέμη Μάλλη. Δεν βγαίνει εκπομπή χωρίς αυτόν. Σε ευχαριστώ και τα λέμε από Σεπτέμβρη», ανέφερε λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο της εκπομπής Super Κατερίνα.

Και συνέχισε: «Ευχαριστούμε πάνω από όλα εσάς. Πριν τους τηλεθεατές εσάς, Πέτρο, χωρίς εσάς δεν θα γινόταν τίποτα. Είστε οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσα να έχω και με ανέχονται. Ευχάριστώ και εσάς ανανεώνουμε το ραντεβού μας από Σεπτέμβρη».

Μάλιστα, δέχτηκε και μια ανθοδέσμη και όταν την ρώτησαν από ποιον είναι, έκανε μια μικρή αναφορά στον σύντροφό της. «Από ποιόν να είναι; Από ποιόν να είναι; Από ποιόν; Το αγόρι μου; Φαντάζεστε; Από ποιόν να είναι ρε παιδιά…Νίκος Κοκλώνης» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Να σημειώσουμε πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς φημολογείται πως είναι σε σχέση με 35χρονο επιχειρηματία. Η ίδια δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά, αφού θέλει να προστατεύσει την προσωπική της ζωή μιας και την έχει "πατήσει" πολλές, ωστόσο το πρόσωπο του είδε το φως της δημοσιότητας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας ήταν φίλοι για χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα ήρθαν πολύ κοντά και αναπτύχθηκε μεταξύ τους μία τρυφερή σχέση. Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει στο παρελθόν μία κοινή φωτογραφία με τον ίδιο, με αφορμή τα γενέθλιά του - δείτε εδώ την φωτογραφία τους.