Τρύφωνας Σαμαράς και Βασίλειος Κωστέτσος: Τα παιχνιδάκια τους σε παραλία της Μυκόνου - Ο ένας έβρεχε τον άλλον και γελούσαν

Ώρα διασκέδασης για τους δυο φίλους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Αυτή η φιλία κρατάει χρόνια! Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός τους απαθανατίζει μαζί στη Μύκονο και σίγουρα όχι η τελευταία. Ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Βασίλειος Κωστέτσος τρέφουν μια τεράστια αγάπη για το κοσμοπολίτικο αυτό νησί κι όπως φαίνεται από τα αποκλειστικά στιγμιότυπα του Youweekly.gr - που μπορείτε να δείτε παρακάτω - και οι δυο διασκεδάζουν πολύ βουτώντας στις πανέμορφες παραλίες του.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, λοιπόν, εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο νησί των ανέμων, παρέα με τον καλό του φίλο και γνωστό κομμωτή. Οι δυο τους περνούσαν χαλαρές στιγμές σε πολύ γνωστή παραλία του νησιού κι εννοείται πως εκεί βρέθηκε ο φωτογράφος μας! Ο ένας πετούσε νερά στον άλλον και τα γέλια έδιναν κι έπαιρναν...

Βασίλειος Κωστέτσος και Τρύφωνας Σαμαράς σε περιπέτειες!

 Τρύφωνας Σαμαράς

 Τρύφωνας Σαμαράς - Βασίλειος Κωστέτσος

 Τρύφωνας Σαμαράς - Βασίλειος Κωστέτσος μύκονος

«Αν έβρισκα το κατάλληλο άτομο θα παντρευόμουν...»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του γάμου, αλλά και στην προσωπική του ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά :

«Δέχομαι φλερτ από άντρες. Πολλές φορές έχει τύχει να φλερτάρω άντρα και να είναι στρέιτ. Αν έβρισκα το κατάλληλο άτομο γιατί όχι; Θα παντρευόμουν.

«Δεν μου αρέσει γενικά να προβάλω τη σεξουαλικότητά μου εννοώ “χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει”. Τα πιο θετικά σχόλια τα δέχομαι για τα πόδια μου. Ε δεν παίζει σημαντικό ρόλο το σεξ σε μια σχέση; Όσο και να αγαπιόμαστε και να κοιταζόμαστε, άμα δεν υπάρχει σεξ δεν γίνεται!»