Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου ευχήθηκαν "καλό καλοκαίρι" - Το BreakfastStar έριξε αυλαία και έδωσε ραντεβού από Σεπτέμβρη

Τα συγκινητικά τους λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου ευχήθηκαν

Το BreakfastStar έριξε αυλαία και ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου έδωσαν ραντεβού από Σεπτέμβρη και πάλι στο πλατό του STAR. Η επιτυχημένη χρονιά με τα πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωναν, τους έδωσαν το εισιτήριο και για την επόμενη χρονιά.

«Το αγαπημένο ζευγάρι, στη ζωή αλλά και στην tv, κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού με τον πηγαίο αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά του. Για τρίτη τηλεοπτική σεζόν, η Ελένη και ο Ετεοκλής θα συνεχίσουν να «σερβίρουν» καθημερινά, μαζί με τους αγαπημένους συνεργάτες τους, ένα ανανεωμένο Breakfast@Star, με όλα εκείνα τα συστατικά που το κάνουν ακαταμάχητο: χιούμορ, θετική διάθεση, αμεσότητα, ενθουσιασμό!», αναγράφεται στην ανακοίνωση του Star.

Το "τα λέμε από του χρόνου" Χατζίδου - Παύλου

«Κλείνουμε τη σεζόν με χαρά, όπως ξεκινήσαμε και ενθουσιασμό. Έχουμε πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσουμε, την οικογένεια του Star για άλλη μια χρονιά που ήμασταν εδώ, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας έδειξαν», είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενη που για άλλη μια χρονιά θα είμαστε εδώ. Το ραντεβού μας είναι από Σεπτέμβρη και νιώθουμε ευγνωμοσύνη για αυτό», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εγώ χαίρομαι που τελειώνουμε αυτή την σεζόν όρθιοι κάποιοι. Γιατί δεν ήταν πολύ βέβαιο μέσα στην χρονιά για εμένα μιλάω. Δεν είχε να κάνει με το επαγγελματικό. Κάθε μέρα χαιρόμουν που ερχόμουν εδώ, που γελούσαμε. Είναι για εμένα να συνεχίζω στο STAR», είπε η Άση Μπήλιου.

Και οι υπόλοιποι συνεργάτες τους στο BreakfastStar, ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι, ενώ είπαν ένα ευχαριστώ στους τηλεθεατές που τους στήριξαν.

Το φινάλε έγινε με χαρά και τραγούδι, με τον Διονύση Σχοινά με τα τραγούδια του να δίνει το ρυθμό για κέφι και χορό.

Δείτε επίσης: «Θα κλάψω!» - Έκπληξη υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της Ελένης Χατζίδου με λουλούδια, μπαλόνια και τριώροφη τούρτα