Δημήτρης Κόκοτας: Νέες εξελίξεις για την υγεία του από την αδερφή του - «Η ανιψιά μου λέει να...»

Τι είπε η Ματίνα Παγώνη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κόκοτας: Νέες εξελίξεις για την υγεία του από την αδερφή του - «Η ανιψιά μου λέει να...»

Νέες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Παρασκευή 5/7. Ζωντανά μέσω skype εμφανίστηκε η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΝ αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

Παράλληλα μίλησε και η αδερφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα, αναφέροντας πως παραμένει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Οι εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Θα παραμείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο. Αναμένουμε και ευχόμαστε να πάει καλύτερα. Αυτό τίποτα άλλο. Θα μας ενημερώσουν οι γιατροί πότε θα βγει. Παραμένει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας. Η ανιψιά μου λέει να είναι καλά και περιμένει τον μπαμπά της», είπε η Έλλη Κόκοτα.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ να σας πω, θα με πάρουν τα κλάματα...» - Σπαράζουν καρδιές με την εξομολόγηση της αδερφής του για την σύζυγο και την κόρη του

«Αυτή τη στιγμή η κατάστασή του είναι σταθερή. Από την αρχή είχε κάποιες επιπλοκές τις οποίες παλεύει μαζί με την ιατρική ομάδα. Είναι στην ΜΑΦ και η οικογένειά του τον βλέπει πολύ περισσότερο τώρα και αυτό είναι καλό. Ο Δημήτρης Κόκοτας θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του, χρειάζεται χρόνος ακόμα αρκετός και επιμένω. θα το παλέψει με τους γιατρούς του και εύχομαι να πάει κάποια στιγμή στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. Πιστεύω από Σεπτέμβρη τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα», μετέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Να σημειώσουμε πως όπως έχει αποκαλύψει η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, έχει πει για τις επιπλοκές στην υγεία του: «Οι επιπλοκές είναι ίδιες από την αρχή στον εγκέφαλο και την όραση. Δεν κοροϊδέψαμε από την αρχή το είπαμε. Θέλει χρόνο. Δεν μπορεί να πάει στο κέντρο αποκατάστασης. Δεν είναι ακόμα για να πάει στο κέντρο αποκατάστασης. Θα περάσουν κάποιοι μήνες και θα πάει μετά».