Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σημαντική η σημερινή ημέρα για την παρουσιάστρια και τον Θέμη Σοφό - Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Τα χαμόγελα και οι ευχές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σημαντική η σημερινή ημέρα για την παρουσιάστρια και τον Θέμη Σοφό - Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Σημαντική είναι η σημερινή Παρασκευή 5/7 ημέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια στο μεγάλο φινάλε του Happy Day λίγο πριν αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές.

Αφορμή για να γίνει η αποκάλυψη στάθηκε η εμφάνιση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για να μιλήσει για την υπόθεση του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος φέρεται πως κατηγορείται για φοροδιαφυγή 1,5 εκατομμυρίου αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Θέμη Σοφό

Χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως ο Θέμης Σοφός έχει τα γενέθλια του σήμερα λέγοντας «Έχει και γενέθλια σήμερα. Να τον χαίρομαι» και οι συνεργάτες της να στέλνουν τις ευχές τους.

Λίγο αργότερα οι συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή πίσω από τις κάμερες, ήρθαν μπροστά και ένας ένας ευχήθηκαν για το φετινό καλοκαίρι ώστε να ρίξουν αυλαία. Μάλιστα, Κώστας Φραγκολιάς και Λευτέρης Μητσόπουλος εμφανίστηκαν με γυναικείο μαύρισμα στο πλατό.

Λίγο πριν το κλείσιμο η παρουσιάστρια με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη της είπε μεταξύ άλλων ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην συνέχεια ανακοίνωσε πως θα επιστρέψουν και πάλι μέσα από την συχνότητα του ALPHA 16 Σεπτέμβρη αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε.

«Ευχαριστούμε την διοίκηση του ALPHA, την εταιρία παραγωγής όλα τα τμήματα. Σας αγαπάμε πού θα μας λείψετε και θα είμαστε εδώ 16 του μήνα πρώτα ο Θεός», είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια ήταν λαμπερή και ευτυχισμένη για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει εδώ και 10 χρόνια στο κανάλι και συνεχίζει από τη νέα σεζόν με την 11η χρονιά της. Είναι το δυνατό χαρτί του σταθμού το οποίο δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν.