Γιώργος Μαζωνάκης: Βόλτα στα στενά της Μυκόνου αγκαζέ με καστανή επιχειρηματία (Φωτογραφίες)

Έτσι περνάει τις ημέρες του στο νησί των ανέμων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Μαζωνάκης: Βόλτα στα στενά της Μυκόνου αγκαζέ με καστανή επιχειρηματία (Φωτογραφίες)

Στην Μύκονο βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης τις τελευταίες ημέρες μαζί με την παρέα του. Ο τραγουδιστής μετά την αποκάλυψη της διαμάχης με την αδερφή του για τα περιουσιακά του, φαίνεται πως προσπαθεί να μείνει όσο περισσότερο αισιόδοξος μπορεί.

Μάλιστα, στην παρέα του το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε και η Φαίη Σκορδά, η οποία διασκέδασε μαζί με φίλους της. Ένας από αυτούς βέβαια, φημολογήθηκε πως είναι και ο νέος σύντροφός της, με την παρουσιάστρια να βγαίνει δημόσια και να διαψεύδει τις φήμες αυτές με χιουμοριστικό τρόπο - δείτε εδώ.

Οι φωτογραφίες από έξοδο του Γιώργου Μαζωνάκη με φίλους

Μετά την αναχώρηση της Φαίης, ο Γιώργος Μαζωνάκης παρέμεινε στο νησί. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekty.gr απαθανάτισε τον τραγουδιστή στα σοκάκια του νησιού μαζί με την παρέα του, ανάμεσα τους και η επιχειρηματίας Νατάσα Λιακουνάκου σύζυγος του Θωμά Λιακουνάκου, με την οποία είναι πολύ καλοί φίλοι.

Γιώργος Μαζωνάκης Μύκονος

Γιώργος Μαζωνάκης Νατάσα Λιακουνάκου

Γιώργος Μαζωνάκης Νατάσα Λιακουνάκου

Στην Μύκονο επίσης βρίσκεται και το ακίνητο που φέρεται να έφερε το τέλος στις σχέσεις του με την αδερφή του Βάσω. Στο Instagram δημοσίευσε και φωτογραφία να ποζάρει έξω από το εν λόγω ακίνητο και να στέλνει το μήνυμα του.

«Προτιμώ να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη, αν και είναι δύσκολο. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει με την οικογένειά μου. Εγώ θέλω να κρατήσω τις καλές αναμνήσεις από τους γονείς μου και τις αδερφές μου που τους αγαπώ. Να βάλουν μυαλό θέλω, τίποτα παραπάνω. Με έχει πάρει τηλέφωνο η Βάσω, αλλά η υποχώρηση δεν ακούγεται πολύ ωραία στα αυτιά μου. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ. Υπόλογος είναι αυτός που είναι ένοχος, δεν είμαι ένοχος εγώ», έχει πει στην συνέντευξη του ο Γιώργου Μαζωνάκης σχετικά με την διαμάχη με την αδερφή του τονίζοντας ουσιαστικά πως δεν έχει ακούσει μία συγγνώμη - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.