Γιώργος Παπαδάκης: «Βελούδινο το διαζύγιό μας, θα...» - Η ανακοίνωση του παρουσιαστή για την Αναστασοπούλου στο φινάλε του Καλημέρα Ελλάδα

Αποχαιρέτησαν την σεζόν, του χρόνου δεν θα είναι πια μαζί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: «Βελούδινο το διαζύγιό μας, θα...» - Η ανακοίνωση του παρουσιαστή για την Αναστασοπούλου στο φινάλε του Καλημέρα Ελλάδα

Τα επί μήνες αποκλειστικά ρεπορτάζ του Youweekly.gr, επιβεβαιώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 5/7, από τον ίδιο τον παρουσιαστή του Καλημέρα Ελλάδα, Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος στο κλείσιμο της εκπομπής αποχαιρέτησε την Μαρία Αναστασοπούλου ανακοινώνοντας επίσημα πια τον τηλεοπτικό τους χωρισμό, έναν χωρισμό που χαρακτήρισε «βελούδινο».

Ο διάλογος Αναστασοπούλου - Παπαδάκη

«Εγώ νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντικά. Έμαθα πολλά πράγματα από σένα, χάρηκα τη συνεργασία αυτή. Σου εύχομαι σε αυτό το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ μας – μπορώ να σου πω ότι είναι πιο βελούδινο και από το πρώτο μου διαζύγιο, το πραγματικό διαζύγιο με την πρώτη γυναίκα μου με την οποία παραμένουμε αδελφικοί φίλοι όπως θα είμαστε και μαζί-», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης με την Μαρία Αναστασοπούλου να απαντά:

«Ναι φυσικά και θα είμαστε φίλοι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να είναι εδώ οι συνάδελφοί σου και να περιμένουν να σε πάρουν αγκαλιά. Δεύτερον, ευχαριστώ πάρα πολύ την ομαδάρα του Καλημέρα Ελλάδα, ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανακάνει. Γιώργο Παπαδάκη σε ευχαριστώ. Συγκινείσαι, τι έπαθες;», και τον Γιώργο Παπαδάκη να λέει:

«Δε συγκινούμαι γιατί καμιά φορά η συγκίνηση είναι προσποιητή, ενώ τα συναισθήματά μου για εσένα είναι ειλικρινή»

Μυστήριο η παραμονή της στον ΑΝΤ1

Η παρουσιάστρια μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα στον αέρα (δείτε καβγάδες τους), πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει στην εκπομπή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Την ώρα που παραμένει μυστήριο αν θα συνεχίσει όμως στον ΑΝΤ1, η Έλενα Πολυκάρπου στο Super Κατερίνα σήμερα 11/6 ανέφερε πως οδεύει προς το Φάληρο. «Στον Γιώργο Παπαδάκη του χρόνου δεν θα υπάρχει ένα ισάξιο μέλος, θα υπάρξει η παλιά συνταγή. Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που θα είναι δίπλα του», ανέφερε η δημοσιογράφος του ALPHA.