Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της στο Instagram μετά την γέννα

Ευτυχισμένη μαμά 2 αγοριών πλέον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ξανθιά παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Βρίσκεται ακόμα στο ιδιωτικό μαιευτήριο, όπου σήμερα 5/7 αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να γυρίσει σπίτι της με το νεογέννητο.

Ήδη έχει κάνει κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ έκανε και μια αλλαγή στο bio της με αφορμή το γεγονός πως πλέον είναι μαμά δυο παιδιών.

Η αλλαγή που έκανε στο Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άλλαξε το #Mom of 2 που είχε γράψει σε #Mom of 2 V & @misuthepoodle.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, η οποία μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Έγιναν ζευγάρι τον Αύγουστο του 2020 και τον Σεπτέμβριο του 2022 η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι, παρόλο που οι φήμες κυκλοφορούσαν αρκετούς μήνες πριν. Ξεκίνησε λοιπόν μετά την ανακοίνωση της να μην κρύβει την κοιλίτσα της, ενώ λίγο πριν γεννήσει παντρεύτηκαν με πολιτικό (δείτε φωτογραφίες).

Ωστόσο, είναι από τα ζευγάρια που δεν θέλουν να ανεβάζουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο με το μωράκι τους, καθώς δεν επιθυμούν να το εκθέσουν στη δημοσιότητα. Μπορεί η παρουσιάστρια να είναι στην showbiz, όμως ο σύζυγός της όχι, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην θέλει να μοιράζονται πολλές από τις στιγμές μαζί του.

Μάλιστα, Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος έχουν πάρει και μια σημαντική απόφαση για την έκθεση τους στα Media. Την αποκάλυψεη είχε κάνει η παρουσιάστρια μιλώντας στις κάμερες σε έξοδό της - δείτε εδώ.