Γιώργος Λιάγκας: Επιβεβαίωσε τη συνεργασία τους με μια φωτογραφία - Η έξοδος με ξανθιά δημοσιογράφο

Μαζί στο Πρωινό από Σεπτέμβρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Με αλλαγές έρχεται από Σεπτέμβρη το Πρωινό του ΑΝΤ1. Όπως έχει ανακοινώσει και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας, η ομάδα του θα είναι ίδια, πλην ορισμένων εξαιρέσεων. Συγκεκριμένα, θα έχουμε μια νέα προσθήκη, ενώ ήδη μια αποχώρηση ιδιαίτερα ηχηρή επιβεβαιώθηκε.

Συγκεκριμένα, η Λίτσα Πατέρα δεν θα λέει τα ζώδια στην εκπομπή από τη νέα χρονιά, αφού πήρε την απόφαση να αποχωρήσει αφού δεν ήταν ευχαριστημένη από κάποια πράγματα - δείτε εδώ τους λόγους.

Από την άλλη, η νέα προσθήκη είναι μια ξανθιά δημοσιογράφος με μεγάλη πορεία στο χώρο της τηλεόρασης η οποία φέτος βρισκόταν στο Mega Καλημέρα, ενώ πέρσι, βρισκόταν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα

Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη. Μπορεί στην αρχή να ήταν απλά μια είδηση που κυκλοφορούσε, ωστόσο τελικά επιβεβαιώθηκε με μια κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα. Έχοντας συμφωνήσει την συνεργασία τους απόλαυσαν την έξοδο τους σε γνωστό μαγαζί και δημοσίευσαν την φωτογραφία τους στα social media.

Γιώργος Λιάγκας Αφροδίτη Γραμμέλη

Να σημειώσουμε πως όσο βρισκόταν το Mega Καλημέρα στον αέρα, η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε κράξει αρκετές φορές τον Γιώργο Λιάγκα. Σε μια από αυτές, είχε κάνει λόγο για αγένεια από μέρος του παρουσιαστή.

«Μαθήματα αγένειας από τον κύριο Γιώργο Λιάγκα, έτσι; Τρομερή αγένεια! Θα πω ότι σαφέστατα ο Γιώργος θέλει να βγάλει τον τίτλο. Τον έβγαλε! Έπαιζε χθες στα sites, σήμερα θα το σχολιάσουμε εμείς… Αυτό δεν το λες! Να προσβάλει έτσι την κοπέλα που κάθεται δίπλα;», είχε πει σχολιάζοντας με τους συνεργάτες της την συμπεριφορά του απέναντι σε συνεργάτιδα του - δείτε εδώ το βίντεο.