Μυρτώ Καζή: Πήρε εξιτήριο με τη νεογέννητη κόρη της - Οι τρυφερές φωτογραφίες με το νέο μέλος

«Είμαι βαθύτατα ευγνώμων»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μυρτώ Καζή πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, το τρίτο παιδί που απέκτησε μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγό, Τάσο Μπίθα (δείτε εδώ τις φωτογραφίες με το νέο μέλος στο μαιευτήριο).

Στιγμές ευτυχίας ζει ξανά η γνωστή δημοσιογράφος, καθώς μέσα από τη γέννηση της κόρης της ζει το θαύμα της φύσης για τρίτη φορά. Η Μυρτώ Καζή την Πέμπτη 4/7 μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται σκέψεις ευγνωμοσύνης και παράλληλα έκανε γνωστό, πως εκείνη και η κόρη της πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο.

H ανάρτηση της Μυρτούς Καζή για το εξιτήριο από το μαιευτήριο που γέννησε

«Post ευγνωμοσύνης

Με τα παιδιά μου τα τελευταία χρόνια πριν κοιμηθούμε συνηθίζουμε να λέμε «ευχαριστώ» για πέντε πράγματα που μας συνέβησαν μέσα στην ημέρα. Για να μάθουμε να εκτιμάμε όσα έχουμε και όσα μας συμβαίνουν.

Με αυτό το post θα μου επιτρέψετε λοιπόν, να πω τα δικά μου ευχαριστώ για όσα μας συνέβησαν αυτές τις 4 ημέρες με το δελφινάκι μας.

  • Ευχαριστώ τη γιατρό μου @olgabikou που με την επιστημονικότητα, τη γλυκύτητα, τη μεθοδικότητα, τις γνώσεις της και την τρυφερότητά της, μου έχει παραδώσει στην αγκαλιά μου τρία υγιή μωρά.
  • Ευχαριστώ τους ανθρώπους του @omilosiaso για άπειρα πράγματα. Τη Γενική Εμπορική Διευθύντρια του ομίλου @christina.tampourea , τη φίλη μου @ioannarenti , την αγαπημένη μου @nancy_christopoulou αλλά και κάθε μαία (πόσο υπέροχες είναι όλες) που μας φρόντισαν με ζεστασιά. Ήταν όλες τους κοντά μας στα δύσκολα του Οδυσσέα αλλά και στα εύκολα της Ιριάνας και της μπέμπας.
  • Τη δική μου μαία, την Ειρήνη μου. Χωρίς εκείνη όλα θα ήταν αλλιώς.
  • Όλους εσάς που από τη Δευτέρα μού στέλνετε χιλιάδες μηνύματα και κύματα αγάπης. Υπόσχομαι να τα διαβάσω ένα ένα με προσοχή (μόλις βρω χρόνο!)
  • Τα Μπιθάκια μου που μας περίμεναν υπομονετικά τέσσερις ημέρες και με απανωτά face calls έκαναν τις ημέρες αυτές ακόμα πιο ενθουσιώδεις.
  • Τον Μπίθα μου που με έκανε για τρίτη φορά μαμά. Ως μοναχοπαίδι το mom of 3 δεν το είχα στο πλάνο. Το ομολογώ.
  • Το σώμα μου που αλλάζει, μεταμορφώνεται και μετά πρέπει να ξανά προσαρμοστεί και να επανέλθει για να αντεπεξέλθει ξανά και ξανά στις υποχρεώσεις μιας εργαζόμενης μαμάς.
  • Το σύμπαν, τον θεό, τη μοίρα, που με αξίωσαν να φέρω στον κόσμο τρεις μικρές καρδούλες.

Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο πόσο μάλλον μια μεγάλη, ισορροπημένη οικογένεια. Είμαι βαθύτατα ευγνώμων.

Γυρίσαμε σπίτι με το δελφινάκι και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμούς. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε», έγραψε Μυρτώ Καζή.