Ιωάννα Τούνη: Η εξομολόγηση για τη ζωή με τον γιο της - «Ο Πάρης με εξαντλεί φουλ και μου παίρνει όλη μου την ενέργεια»

Οι προκλήσεις που βιώνει μέσα από τη μητρότητα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη αυτές τις ημέρες ταξίδεψε για πολλοστή φορά με τον μικρό Πάρη από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, καθώς η γνωστή influencer είχε αφήσει πίσω τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, που έχουν ως βάση τη συμπρωτεύουσα.

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας η Ιωάννα τις περνάει μαζί με τον Πάρη, καθώς έχει πάρει την απόφαση να συνδυάσει τη μητρότητα με την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή. Η εξάντληση όπως είναι φυσικό είναι μεγάλη για την Ιωάννα Τούνη.

Την Πέμπτη 4/7 η γνωστή influencer προχώρησε σε μία εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους, πως ο γιος της αφενός της τραβάει όλη την ενέργειά της και αφετέρου την ξεκουράζει μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Οι 4 κανόνες που ακολουθεί για να έχει αυτό το κορμί - Ο 3ος είναι απαράβατος

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για τη μητρότητα και τον γιο της, Πάρη

«Νιώθω αυτό το περίεργο… πως ο Πάρης με εξαντλεί φουλ και μου παίρνει όλη μου την ενέργεια, αλλά με έναν μαγικό τρόπο όταν τον παίρνω αγκαλίτσα με ξεκουράζει παράλληλα από όλα μου τα προβλήματα και με φορτίζει απόλυτα», έγραψεη Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη - Πάρης

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει μια αντίστοιχη εξομολόγηση από το σπίτι της στην Αθήνα λέγοντας: «Εντωμεταξύ, μπορώ να πω κάτι και στις μαμάδες που μου στέλνουν άπειρα μηνύματα, ειδικά αυτό το διάστημα, και με ρωτάνε "πώς τα καταφέρνεις όλα και πώς πηγαίνεις με το παιδάκι σου παντού και τον έχεις παντού και ταξιδεύεις". Κορίτσια να σας πω κάτι; Είμαι κομμάτια. Αυτό συζητούσα χθες και με τους φίλους μου και με τον Δημήτρη. Νιώθω το τελευταίο διάστημα – ο Πάρης είναι τώρα 17 μηνών – ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα. Ότι όπου και να είμαι θα είμαι με ένα άγχος και μια έγνοια ότι είμαι εκεί και κάπως σαν να μην το ζω κιόλας και τρέχω συνέχεια.

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και απλά ήθελα να το μοιραστώ με τις μαμάδες ότι με βλέπετε να κάνω φαινομενικά πράγματα, δεν σημαίνει ότι απολαμβάνω, ότι είμαι ελεύθερη. Δηλαδή κι εγώ πίσω από ένα μωρό τρέχω. Μη νομίζετε ότι το δικό μου το μωρό είναι κάτι άλλο. Αυτό... Κι εγώ περνάω μία φάση λίγο περίεργη...», (δείτε εδώ το βίντεο).