Ελένη Μενεγάκη: Συγκινεί με το μήνυμα προς το κοινό της - «Να πω σε όλους εκείνους που τηλεφωνούν στην εκπομπή...»

Μία ημέρα πριν το μεγάλο φινάλε στο Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια και σήμερα λέει από το πρωί της Πέμπτης 4/7 η Ελένη Μενεγάκη, καθώς η αγαπημένη παρουσιάστρια αύριο, Παρασκευή 5/7 ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία με την εκπομπή της, Ελένη στο Mega.

H παρουσιάστρια παρά το έντονο τηλεοπτικό ρεπορτάζ των τελευταίων μηνών για το τηλεοπτικό της μέλλον, έχει πάρει την απόφαση να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει καμία είδηση. Αν λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη θα σταματήσει την τηλεόραση παράμενει άγνωστο.

Η ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια ωστόσο την Πέμπτη 4/7 στον λογαριασμό της στο instagram αφήνει ένα όλο νόημα μήνυμα στο κοινό της, που όλα αυτά τα χρόνια παραμένει αδιάκοπα στο πλευρό της.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Ας το περπατήσω λίγο πριν το αποχαιρετήσω...» - Το σχόλιο δύο ημέρες πριν την αυλαία της στο Mega

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη για την αγάπη του κοινού που δέχεται

«Σήμερα δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία και είπα ν ανεβάσω δυο από χτες ! Θέλω να πω σε όλους εκείνους που τηλεφωνούν στην εκπομπή αλλά και εκείνους που μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα εδώ ένα ευχαριστώ …. Είναι σπουδαίο να δημιουργούνται σχεσεις και συναισθήματα ανάμεσα σε ανθρώπους που η επαφή τους είναι εξ ολοκλήρου μεσα από την tv και μόνο!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Νωρίτερα ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής είδαμε την παρουσιάστρια να είναι φανερά εκνευρισμένη με τους συνεργάτες της - κάτι που σπάνια η Ελένη Μενεγάκη αφήνει να μεταφερθεί στο τηλεοπτικό κοινό.

«Με τι θα συνεχίσουμε;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε: «Μπορούμε να πάμε Λονδίνο; Έπεσε πάλι; Οι δικοί μας κεραυνοί το ρίχνουν ή οι δικοί τους; Γιατί και εκεί πέρα δεν είναι καλύτερος ο καιρός.Πείτε μου όμως τι κάνω; Εικόνα έχω; Δεν απαντάει κανείς, δεν απαντάει κανείς… Ρε παιδιά, ένας μπορεί να μου πει στον τηλεοπτικό αέρα, έχω, μπορώ να δω τον Δημήτρη; Δεν έχουμε. Εντάξει, άρα συνεχίζω. Εντάξει πάμε στην Άννα Μαρία. Μπορώ να παρακαλέσω επάνω που έχουν διαφωνίες να πατήσουν το κουμπί να μου κλείσουν το ακουστικό; Γιατί δεν ακούω τίποτα από ό,τι λέτε, ακούω μόνο μια φασαρία στο αφτί μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ», συνέχισε η παρουσιάστρια.