Στούντιο 4: «Φέτος, μπράβο ρεκόρ, έκλαψες μόνο...» - Πειράγματα στη Ζαμπέτογλου από τον Αναγνωστόπουλο για την ευσυγκινησία της

Πως απάντησε η ίδια στα σχόλια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στούντιο 4: «Φέτος, μπράβο ρεκόρ, έκλαψες μόνο...» - Πειράγματα στη Ζαμπέτογλου από τον Αναγνωστόπουλο για την ευσυγκινησία της

Την Πέμπτη 4/7 είδαμε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε άκρως αυτοσαρκαστική διάθεση να δέχεται σχόλια στον αέρα του Στούντιο 4 από τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και από τους συνεργάτες τους στην εκπομπή.

Με αφορμή την λήξη της φετινής σεζόν, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναγνώρισε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου το γεγονός πως σε σχέση με άλλες χρονιές, η ίδια φέτος κατάφερε αρκετές φορές να συγκρατήσει τη συγκίνησή της στον τηλεοπτικό αέρα.

Είναι γνωστό άλλωστε, πως η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια είναι αρκετά ευσυγκίνητη (δείτε εδώ την τελευταία φορά που δάκρυσε στο Στούντιο 4). Έτσι λοιπόν, δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε φέτος τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να "λυγίζει", σε κάθε περίπτωση όμως ήταν πολύ λιγότερες συγκριτικά με άλλες σεζόν.

Τα πειράγματα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τις στιγμές συγκίνησης στο Στούντιο 4

«Φέτος, μπράβο ρεκόρ, έκλαψες μόνο 10-20 φορές. Ήταν πολύ λίγο στις 200 τόσες...Φέτος είναι ρεκόρ σου αν εηξαιρέσει την πρώτη χρονιά που ήταν 40 οι φορές...Ρεκόρ αναλγησίας», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Πριν από ένα μήνα μάλιστα, είδαμε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να συγκινείται τόσο έντονα σε σημείο που ζήτησε να βγει από το πλάνο: «Μπορείτε να με βγάλετε λίγο από το πλάνο αν μπορείτε», είχε πει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου (δείτε εδώ το βίντεο).

Αφορμή μάλιστα για να συγκινηθεί η παρουσιάστρια στάθηκε το αφιέρωμα από το αρχειακό υλικό της ΕΡΤ, για τη ημέρα (19/5) μνήμης για τη γενοκτονία του Πόντου.