Αναστασία Γιάμαλη: Ο πιο πιθανός αντικαταστάτης της στο Kontra - Αλλαγές μετά τη μεταγραφή της στο Mega

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αναστασία Γιάμαλη: Ο πιο πιθανός αντικαταστάτης της στο Kontra - Αλλαγές μετά τη μεταγραφή της στο Mega

Η Αναστασία Γιάμαλη μετά από πέντε χρόνια επιτυχημέης συνεργασίας με το Kontra Channel ολοκληρώνει την παρουσία της στο κανάλι και με επίσημη ανακοίνωση που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες η δημοσιογράφος πηγαίνει στο Mega.

Επειδή λοιπόν, η θέση της Αναστασίας Γιάμαλη στην βραδινή ενημερωτική εκπομπή του Kontra μένει κενή και ο σταθμός αναζητάει ένα νέο και δυναμικό πρόσωπο για να την αντικαταστήσει τόσο για του χρόνου, όσο και μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν.

Το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Αναστασία Γιάμαλη στο Κontra

Για την ώρα στη θέση της Αναστασίας Γιάμαλη βλέπουμε τον Μάριο Αραβαντινό με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ να κάνει λόγο, πως ο δημοσιογράφος ενδέχεται να είναι ο αντικαταστάτης της Γιάμαλη και για του χρόνου.

Αναστασία Γιάμαλη - Kontra - Αντικαταστάτης

Το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου η Αναστασία Γιάμαλη πραγματοποίησε την τελευταία της εκπομπή στο Kontra Channel. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, στο τέλος πήρε λίγο χρόνο για να πει τα τελευταία της λόγια: «Κυρίες και κύριοι, πέντε χρόνια σε αυτή τη δύσκολη βάρδια δεν μπαίνουν εύκολα σε λέξεις και δεν βρίσκουν εύκολα επίλογο. Μόνο ευχαριστώ θέλω να πω κλείνοντας. Ευχαριστώ το Kontra Channel και τον Ανδρέα Κουρή που με πίστεψαν πριν πέντε χρόνια και μου εμπιστεύτηκαν τη δυνατή και δύσκολη τους ζώνη. Τότε ήμουν μια επιλογή έξω από το κουτί. Ανδρέα ευχαριστώ για την ευκαιρία. Νομίζω πήγαμε καλά.

Ευχαριστώ κάθε άτομο που συνεργαστήκαμε για να βγει αυτή η εκπομπή, τεχνικούς και δημοσιογράφους σε αυτή η βάρδια. Αυτά τα χρόνια είναι πολλοί αυτοί που πέρασαν, από το μακιγιάζ μέχρι της κάμερες και έχουν όλοι τον απεριόριστο σεβασμό μου, γιατί σε αντίθεση με εμένα, δεν ήταν μπροστά στον φακό, αλλά δούλεψαν για να είμαι εγώ. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους, τους καλεσμένους μας που ξενυχτήσαμε παρέα.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια μάθαμε πολλά, εγώ τα περισσότερα και κατασταλάξαμε στο είδος της δημοσιογραφίας που θέλουμε να υπηρετούμε. Μια δημοσιογραφία που δίνει φωνή στην κοινωνία, που μεροληπτεί υπέρ των ευάλωτων, που ορθώνει ανάστημα και ελέγχει την εκάστοτε εξουσία, χωρίς να χαϊδεύει. Μία δημοσιογραφία αμερόληπτη και αξιοπρεπή, δίκαιη και με άποψη.

Νομίζω πετύχαμε να ελέγξουμε την εξουσία οριζόντια και επειδή το πετύχαμε, ενοχλήσαμε κιόλας. Για εμάς αλλά και για μένα το να ενοχλώ είναι παράσημο. Για την ομάδα μας θα τα πω και κατ' ιδίαν, ήταν άθλος να κατακτηθεί αυτή η παρέμβαση. Κυριάκο είσαι ασπίδα και δόρυ. Τα όχι σου είναι πιο σημαντικά από τα ναι σου. Κώστα θα μου λείψουν τα βιαστικά μας γεύματα στο γραφείο εν μέσω σύσκεψης και ο εξισορροπητικός σου ρόλος. Μάριε σε ευχαριστώ για την δημοσιογραφική συναντίληψη.

Όμως πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω εσάς που μας πιστέψατε και μας στηρίξατε και ξενυχτήσατε και σας βάζαμε για ύπνο... Πόσες φορές το έχω ακούσει αυτό. Και εσάς που μας βλέπατε το επόμενο πρωί. Δεν ήταν δεδομένο. Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ για την αγάπη, ήταν σπουδαίο το ταξίδι και θα τα ξαναπούμε. Χαλάλι το ξενύχτι, χαλάλι και το ότι πέντε χρόνια τώρα δεν έχουμε δει καμία δύση ηλίου με τους ανθρώπους μας. Το Kontra 24 δεν σταματάει... Κυρίες και κύριοι ευχαριστώ. Καλό ξημέρωμα σε όλους, εις το επανιδείν. Ευχαριστώ!», (δείτε εδώ το βίντεο).