Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Όλα τα φλας πάνω της - Εντυπωσίασε στην πρώτη σόλο εμφάνιση μετά τον χωρισμό της

Με σατέν φόρεμα και πορτοκαλί πέδιλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρόσφατη, δημόσια εμφάνισή της λίγο μετά την είδηση για τον χωρισμό της με τον επί χρόνια σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε αποκλειστικά την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Θέατρο Άλσος και στην παράσταση Μαύρη Σαμπούκα. Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στο γοητευτικό μοντέλο με το που έφτασε στην είσοδο του χώρου.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά τον χωρισμό της

Με σατέν πορτοκαλί φόρεμα και πέδιλα σε ίδιο χρώμα εντοπίστηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Από το χαμόγελο μάλιστα στο πρόσωπό της αντιλαμβανόμαστε πως κάτι πολύ όμορφο συμβαίνει στη ζωή της (δείτε εδώ).

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Έξοδος - Μετά τον χωρισμό
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Έξοδος

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πριν από λίγες ημέρες έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την είδηση για τον χωρισμό της στην κάμερα του Πρωινού με το μοντέλο να δέχεται δημοσιογραφικό "πέσιμο" από τον Γρηγόρη Μπάκα όσο βρισκόταν στο αεροδρόμιο με προορισμό την Κύπρο.

Δείτε επίσης: Κώστας Πηλαδάκης: Οι τρεις επώνυμες κυρίες που πέρασαν από την ζωή του πριν την Παναγιωτακοπούλου - Με τις δυο έχει αποκτήσει παιδιά

«Όλα καλά! Καλή είμαι; Ανανεωμένη δεν θα το έλεγα πως είμαι. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω κάτι σχετικό με το συγκεκριμένο θέμα του χωρισμού. Όταν θα είμαι έτοιμη φυσικά θα σας μιλήσω, το ξέρετε ότι μιλάω ανοιχτά για κάποια πράγματα, απλά νομίζω ότι δεν είναι η ώρα ακόμη. Φυσικά και είμαστε αγαπημένοι με τον Κώστα. Δεν είχαμε ποτέ διάλειμμα στο παρελθόν. Μας έχουν χωρίσει 48 φορές και δεν ίσχυε τίποτα. Επειδή έχω αργήσει για την πτήση μου σε ευχαριστώ που ήρθες μέχρι εδώ», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου (δείτε εδώ το βίντεο).