Γιώργος Λιβάνης: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που έδωσε στην Ανδρομάχη - Φωτογραφίες από τη ρομαντική πρόταση γάμου

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στιγμές ευτυχίας ζει η Ανδρομάχη μαζί με τον σύντροφό της και μέλλοντα πατέρα του παιδιού της. Το ερωτευμένο ζευγάρι σε πολύ λίγους μήνες αναμένεται να ολοκληρώσει την ευτυχία του μέσα από το παιδί, που κυοφορεί η τραγουδίστρια.

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως όλα βαίνουν καλώς για την Ανδρομάχη και τον Γιώργο Λιβάνη τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Την Τετάρτη 3/7 μάλιστα, το ζευγάρι κυκλοφόρησε το νέο, κοινό το τραγούδι.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιβάνης - Ανδρομάχη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους

Το μονόπετρο που έδωσε ο Γιώργος Λιβάνης στην Ανδρομάχη

Βλέποντας κανείς το video clip δεν μπορεί να μην παρατηρήσει την πρόταση γάμου που κάνει προς το τέλος ο τραγουδιστής στην αγαπημένη του (δείτε εδώ). Την Πέμπτη 4/7 το ζευγάρι δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στο instagram από τη στιγμή της πρότασης με το εντυπωσιακό μονόπετρο. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η πρόταση ήταν αλήθινη και όχι μόνο για τα πλαίσια του clip.

Γιώργος Λιβάνης - Ανδρομάχη - Πρόταση γάμου

Λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά του με την Ανδρομάχη, ο Γιώργος Λιβάνης παραχώρησε συνέντευξη στο I Love ΣουΚου. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε αυτή την ευχάριστη περίοδο της ζωής του, αλλά και στις συμβουλές που θα έδινε στον εαυτό του, όταν ήταν πιο μικρός.

«Ανυπομονώ να γεννηθεί το παιδί μας με την Ανδρομάχη. Αυτά τα πράγματα είναι απλά, ήρθε και έδεσε. Πέρσι τέτοια εποχή, αν με ρωτούσες, θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να μου συμβεί όλο αυτό. Όταν είδα το παιδί χοροπηδούσα, αν και η έντονη αντίδραση ήταν πιο μετά. Στην αρχή μου έλεγαν πως ήταν κοριτσάκι για κάνα μήνα, μπερδεύτηκε ο γιατρός. Θέλω να βρίσκομαι μέσα στον τοκετό, είμαι δίπλα της σε όλα και θα είμαι εκεί από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης.

«Μία συμβουλή που θα έδινα στον μικρότερο εαυτό μου είναι να ζω περισσότερο τις στιγμές και να μη σκέφτομαι τόσο πολύ. Υπήρχε μία περίοδος, όταν ήμουν 24-28 χρονών, που είχα εγκλωβιστεί στη δουλειά. Σκεφτόμουν μόνο πώς θα κάνω επιτυχία και κάποιες στιγμές όλο αυτό χτύπησε κόκκινο», ανέφερε εν συνεχεία ο Γιώργος Λιβάνης (δείτε εδώ το βίντεο).