Γέννησε γνωστή ηθοποιός υπό άκρα μυστικότητα - Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της

Να της ζήσει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γέννησε γνωστή ηθοποιός υπό άκρα μυστικότητα - Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της

Πολλά τα γεννητούρια και οι εγκυμοσύνες της εγχώριας, αλλά και της ξένης showbiz το τελευταίο διάστημα. Μετά τη γέννα του δεύτερου παιδιού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου - δείτε εδώ τι ακούγεται για το όνομα που θα πάρει - μαθεύτηκαν τα ευχάριστα και για ένα ακόμη ζευγάρι, αυτή τη φορά όμως από το εξωτερικό.

Μία πολύ γνωστή και αγαπημένη σταρ του Χόλυγουντ, ηλικίας 35 ετών, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι παίκτης του μπέιζμπολ. Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανάρτηση και δεν έχουν γίνει γνωστά η ημερομηνία γέννησης, το φύλο ή το όνομα του μωρού, ωστόσο τα ξένα Μέσα αναφέρουν πως την είδαν να βγαίνει από ένα νοσοκομείο της Σάντα Μόνικα την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, μαζί με τον καλό της, ο οποίος την ίδια μέρα είχε και τα γενέθλιά του.

Αυτή είναι η ηθοποιός που γέννησε

Ο λόγος για την Βανέσα Χάντζενς, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την νεανική σειρά - μιούζικαλ High School Musical, και τον Κόουλ Τάκερ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2023 και είναι αρκετό καιρό μαζί. Η ηθοποιός καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δημοσίευε φωτογραφίες της με την κοιλίτσα της να μεγαλώνει κάθε φορά και τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι είναι πάνω από 51,2 εκατομμύρια ακόλουθοι, "έλιωναν" και την γέμιζαν με όμορφα σχόλια κάθε φορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια έχει γεννηθεί στην περιοχή Σαλίνας της Καλιφόρνια και μεγάλωσε με την οικογένεια της, στο Όρεγκον, ωστόσο, όσον αφορά την καταγωγή της, ο πατέρας της, κατάγεται από την Ιρλανδία, ενώ η μητέρα της, από τις Φιλιππίνες, την Κίνα και την Ισπανία.

«Χρόνια πολλά στο κομμάτι του ουρανού μου. Κάνεις τον κόσμο πιο φωτεινό μόνο με το να είσαι εσύ», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε πριν από μερικές ώρες για τα γενέθλια του καλού της και πλέον πατέρα του παιδιού της.