Στέλιος Ρόκκος: «Μεγάλωσε...» - "Έλιωσε" με την τρυφερή αγκαλιά της κόρης του μπροστά στην κάμερα του Alpha

Όσα είπε για τα παιδιά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στέλιος Ρόκκος: «Μεγάλωσε...» -

Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day με τα όσα είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής να προβάλλονται το πρωί της Πέμπτης 4/7. Εκτός από την παρουσία του Ρόκκου τα βλέμματα τράβηξε και η εμφάνιση της κόρης του.

Το νεαρό κορίτσι απολάμβανε τη συναυλία του μπαμπά της με την ίδια να βρίσκεται κοντά του και τη στιγμή, που ο Στέλιος Ρόκκος έδινε τη συνέντευξή του. Σε ανύποπτη στιγμή μάλιστα, η κόρη του τραγουδιστή έτρεξε στην αγκαλιά του με την κάμερα να καταγράφει την πολύ τρυφερή σχέση, που υπάρχει ανάμεσά τους.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής μίλησε για την κόρη του με πολύ όμορφα λόγια, παρατηρώντας και εκείνος με τη σειρά του, πως το νεαρό κορίτσι έχει μεγαλώσε πολύ (δείτε την εδώ μεε τακούνια στα μπουζούκια).

Οι δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου για τη σχέση με τα παιδιά του

«Μεγάλωσε, μεγαλώνει αλλά, όπως πάντα λέω, έχω ένα όπλο, ένα φτυάρι και ένα άλλοθι», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Η κολλητή παρέα της κόρης του Ρόκκου με την κόρη του Ρουβά

Ο Στέλιος Ρόκκος, μετά την του περιπέτεια που είχε στη Ρουμανία, όπου έπεσε θύμα κλοπής, βρέθηκε ξανά στη Λήμνο μαζί με την σύντροφό του Λελέ Γκόφα και την 15χρονη κόρη του, Μέλια, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Δεν είναι, όμως, εντελώς μόνοι.

Μαζί τους βρέθηκε και η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία, η οποία είναι συνομήλικη με την κόρη του ζευγαριού και κάνουν πολύ παρέα γενικότερα (δείτε εδώ το βίντεο της που προκάλεσε αντιδράσεις). Ο τραγουδιστής, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μία ομαδική τους φωτογραφία.

Ρόκκος Γκόφα κόρη & Αναστασία Ρουβά