Άρης Καβατζίκης: Μίλησε ανοιχτά για τον τσακωμό του με τη Μενεγάκη - «Όταν υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στη σχέση μας, ήταν βασανιστικό για μένα...»

«Η μέρα που ξαναβρεθήκαμε και με κοίταξες και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άρης Καβατζίκης: Μίλησε ανοιχτά για τον τσακωμό του με τη Μενεγάκη - «Όταν υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στη σχέση μας, ήταν βασανιστικό για μένα...»

Την Πέμπτη 4/7 ο Άρης Καβατζίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη με τον δημοσιογράφο να αποχαιρετάει και δημόσια την Ελένη Μενεγάκη, καθώς η παρουσιάστρια την Παρασκευή 5/7 ρίχνει οριστικά αυλαία στο Mega.

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η συζήτηση του Άρη Καβατζίκη με την Ελένη Μενεγάκη με τα δύο αυτά τηλεοπτικά πρόσωπα να τρέφουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον παρά τη μεγάλη παρεξήγηση που τους προέκυψε στην πορεία για την οποία μάλιστα μίλησαν ανοιχτά (δείτε εδώ τι είχε συμβεί πριν από χρόνια ανάμεσά τους).

Η συγκίνηση του Άρη Καβατζίκη συναντώντας την Ελένη Μενεγάκη

«Επειδή σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα, είμαι φορτισμένος, για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή και δεν θα επεκταθώ γιατί ξέρω ότι δεν σου αρέσει να μιλάμε για εσένα. Θέλω να σου πω ότι το ταξίδι του χωρισμού μας, όταν υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στη σχέση μας, θέλω να σου πω ότι ήταν βασανιστικό. Ήταν βασανιστικό για μένα να ξέρω, ότι εγώ με αυτόν τον άνθρωπο που έχουμε χτίσει αυτό το πράγμα, δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να μην μιλάμε.

Ήταν μια περίοδος που με βασάνισε πάρα πολύ. Οι άνθρωποι που ήταν πολύ κοντά μου το γνώριζαν, με βασάνισε πολύ. Η μέρα που ξαναβρεθήκαμε και με κοίταξες και αγκαλιαστήκαμε ήταν ένα από τα δώρα της ζωής, γιατί με βασάνισε. Το ξέρεις καλύτερα από όλους είμαι ιδιαίτερα συναισθηματικός», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε από τη μεριά της: «Είσαι ένα παιδί που σέβεσαι τους ανθρώπους. Είσαι κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, έχεις τρόπους. Δεν μπαίνεις μέσα στη μάζα, είσαι μόνος σου».