Ελένη Μενεγάκη: Η απάντηση στον Αρναούτογλου - «Εγώ είμαι το θέμα; Ρε Γρηγόρη! Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Η αντίδραση της μετά την δήλωση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η απάντηση στον Αρναούτογλου - «Εγώ είμαι το θέμα; Ρε Γρηγόρη! Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και συγκεκριμένα στις δηλώσεις που έκανε και προβλήθηκαν στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA, νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 4/7 σχετικά με την άρνηση της να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του.

Χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του The 2night show ανέφερε πως είναι βαθιά πληγωμένος από εκείνη καθώς ενώ έχουν περάσει καλοκαίρια και χειμώνες μαζί και έχει δηλώσει το παράπονο του πως δεν πηγαίνει στην εκπομπή του, εκείνη συνεχίζει να μην θέλει να του δώσει συνέντευξη - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν έχοντας καλεσμένο τον Άρη Καβατζίκη που ήταν εκείνος που του πήρε την συνέντευξη και έχοντας ενημερωθεί σχετικά με τα όσα του είπε, θέλησε να του δώσει την απάντηση της μέσω της εκπομπής της Ελένη στο MEGA και να ξεκαθαρίσει το λόγο που δεν πηγαίνει στο The 2night show.

Αυτή είναι η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ο Γρηγόρης είναι γοητευτικός, έχει χιούμορ. Πριν από λίγες ημέρες μίλαγα πάλι για τον Γρηγόρη. Λέω τόσα καλά πράγματα που τα πιστεύω για αυτόν και αυτός ο άτιμος έχει κολλήσει γιατί δεν πάω καλεσμένη. Έλεος σου έχει έρθει όλη η Ελλάδα ρε Γρηγόρη! Εγώ είμαι το θέμα; Ρε Γρηγόρη! Δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή. Ρε Γρηγόρη αυτό είναι πιο σημαντικό; Πες ότι σου είχα έρθει 5 φορές και έφευγα και έλεγα κάθε φορά άντε μωρέ! Λέω παντού τα καλύτερα, γιατί τα πιστεύω. Σε ξέρω από τότε που ήσουν στο TV Μακεδονία! Μην γκρινιάζεις. Και ο γιος μου είναι Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο, λες να μου βγει γκρινιάρης; Και δεν μου αρέσει η γκρίνια», είπε η Ελένη Μενεγάκη με χιούμορ.

Άλλωστε η παρουσιάστρια παραχωρεί πολύ σπάνιες συνέντευξης τόσο τηλεοπτικές όσο και έντυπες, αφού δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή, ενώ και για τα επαγγελματικά της αποφεύγει να μιλάει δημόσια.