Κατερίνα Καινούργιου: «Μου λέει "με αγάπη στο λέω μωρή, κοντεύεις τα 40, τι είναι αυτά..."» - Το αδιανόητο μήνυμα που έλαβε στο Instagram

Ποια ήταν η αντίδρασή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Μου λέει

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της σημερινής 4/7 εκπομπής του Super Κατερίνα, ξεκίνησε συζήτηση με τους συνεργάτες της στο πάνελ για το πώς ντυνόταν παλαιότερα στις εκπομπές που εμφανιζόταν και τα ρούχα που επέλεγε, επισημαίνοντας γελώντας πως ήταν σαν ημίγυμνη.

Τόνισε, μάλιστα, πως όσο μεγαλώνει δεν θέλει να ντύνεται προκλητικά και τότε βρήκε την τέλεια αφορμή να αποκαλύψει ένα μήνυμα που δέχθηκε στα social media της για τα ρούχα που φορούσε χθες, Τετάρτη 3 Ιουλίου, ένα μαύρο top και μία μίνι φούστα.

Το σχόλιο που δέχθηκε για την εμφάνισή της η Κατερίνα Καινούργιου

«Μου έστειλε μήνυμα μία τηλεθέατρια στο Instagram και μου λέει "με αγάπη στο λέω μωρή, κοντεύεις τα 40, τι είναι αυτά τα μίνι που φοράς; Σοβαρέψου" για το ρούχο μου χθες! Δεν απάντησα», είπε χωρίς να το παίρνει σοβαρά και να γελάει η ίδια.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος; Δείτε φωτογραφίες του για πρώτη φορά

Σε παλαιότερη εκπομπή είχε αναφέρει για άλλα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς: «Κάποιοι έξω μου λένε ότι είμαι άντρας και ότι έχω κάνει πλαστικές...για να το χαλαρώσω! Γυναίκα ήμουνα, θέλω να πω, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον και έξω θα βγεις και θα ακούσεις χίλια - δύο. Και εμένα, όταν θέλει κάποιος να με χτυπήσει θα βγει και θα πει η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλαστική...εεε είμαι μόνη αυτή τη στιγμή, που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει».

Δείτε επίσης: Η σπάνια φωτογραφία με την κομψή μητέρα της - Η τρυφερή εξομολόγηση της παρουσιάστριας