Ελένη Μενεγάκη: «Πείτε μου όμως τι κάνω; Δεν απαντάει κανείς! Ρε παιδιά...» - Νεύρα και αμηχανία στον αέρα του Mega

Τι συνέβη μία ημέρα πριν από το μεγάλο φινάλε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Πείτε μου όμως τι κάνω; Δεν απαντάει κανείς! Ρε παιδιά...» - Νεύρα και αμηχανία στον αέρα του Mega

Μια αμήχανη τηλεοπτική στιγμή για την Ελένη Μενεγάκη παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το μεσημέρι της Πέμπτης 4/7 στο αέρα του Mega και στην εκπομπή Ελένη, που αύριο Παρασκευή 5/7 ρίχνει οριστικά αυλαία.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, ωστόσο δεν μπορούσε να διαχειριστεί το ακουστικό της και τις φωνές από το κοντρόλ με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να ζητήσει δημόσια στον αέρα να χαμηλώσουν μεταξύ τους τους τόνους.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Τέσσερις και μία...» - Ξέσπασε σε γέλια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την μπηχτή της παρουσιάστριας

Ο εκνευρισμός της Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του Mega

«Με τι θα συνεχίσουμε;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Μπορούμε να πάμε Λονδίνο; Έπεσε πάλι; Οι δικοί μας κεραυνοί το ρίχνουν ή οι δικοί τους; Γιατί και εκεί πέρα δεν είναι καλύτερος ο καιρός.Πείτε μου όμως τι κάνω; Εικόνα έχω; Δεν απαντάει κανείς, δεν απαντάει κανείς… Ρε παιδιά, ένας μπορεί να μου πει στον τηλεοπτικό αέρα, έχω, μπορώ να δω τον Δημήτρη; Δεν έχουμε. Εντάξει, άρα συνεχίζω. Εντάξει πάμε στην Άννα Μαρία. Μπορώ να παρακαλέσω επάνω που έχουν διαφωνίες να πατήσουν το κουμπί να μου κλείσουν το ακουστικό; Γιατί δεν ακούω τίποτα από ό,τι λέτε, ακούω μόνο μια φασαρία στο αφτί μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη  - Νεύρα

Νωρίτερα η παρουσιάστρια και κατά τη διάρκεια του προγράμματος δεν ένιωθε τόσο άνετα μέσα στο φόρεμα της και έτσι κάποια στιγμή πήγε να αλλάξει. Εμφανίστηκε με μία ολόσωμη φόρμα μετά τις διαφημίσεις και με αθλητικά παπούτσια, καθώς προτίμησε την άνεση, πάρα ένα πιθανό αποκαλυπτικό ατύχημα που μπορεί να συνέβαινε.

«Λοιπόν έκανα αλλαγή. Ήταν φανταστικό το φόρεμα που φορούσα αλλά δεν ξέρω… Κάπως φιόγκοι από εδώ που αν άνοιγαν… Φιόγκοι από εκεί που αν άνοιγαν… Φιόγκοι και μπροστά που αν άνοιξαν… Κάπως ταράχτηκα και λέω "μωρέ, δεν βάζω κάτι που να μην έχει φιόγκους;". Καλά τα πήγαμε τόσα χρόνια, δεν μας έτυχε το κακό, μην μου τύχει τώρα στο παρά πέντε. Θα ντρέπομαι μετά. Έχει και σημασία σε ποια ηλικία σου συμβαίνουν πράγματα… Σε όλες τις ηλικίες ντρέπεσαι, αλλά όσο μεγαλώνεις, ντρέπεσαι περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ το βίντεο).