Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Διακοπές στην Κρήτη για το ζευγάρι (Φωτογραφία)

Ποιος πόζαρε μαζί τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη κάνει η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια βρίσκοντας λίγες ημέρες κενές από συναυλίες (αφού έχει ξεκινήσει η καλοκαιρινή της περιοδεία) βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί με τον αγαπημένο της άνθρωπο.

Η Κρήτη είναι αγαπημένο μέρος του ηθοποιού και σκέφτεται να αγοράσει εκεί σπίτι για να μπορεί να μένει όσο διάστημα θέλει. Μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει και εικόνες από το οικόπεδο που ήθελε να αγοράσει - δείτε εδώ.

Η Δέσποινα Βανδή είχε επιβεβαιώσει την επιθυμία του Βασίλη Μπισμπίκη να έχει δικό του σπίτι στο νησί, λέγοντας: «Η Κρήτη είναι ένας τόπος που μπορώ και συντονίζομαι. Αγαπώ την κουλτούρα των Κρητικών, τον τρόπο που εκφράζονται, τον τρόπο που διασκεδάζουν και που θα σε πλησιάσουν. Έχω βαφτίσει τα δύο μου παιδιά στην Κρήτη, είναι ένας τόπος που για εμένα σημαίνει πολλά. Δεν ξέρω αν θα έμενα εκεί, αλλά σίγουρα θα μπορούσα να ζήσω ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στην Κρήτη. Το σκέφτομαι, τώρα κάνει κάτι ο Βασίλης εκεί και θα είμαι στο νησί τα επόμενα χρόνια, πρώτα ο Θεός».

Η φωτογραφία από τις διακοπές Βανδή - Μπισμπίκη στην Κρήτη

Πριν από μερικές ώρες, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την Κρήτη και τις ομορφιές που απολαμβάνει με ωραία παρέα. Σε μια από τις αναρτήσεις αυτές, πόζαρε τόσο με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και με τον καλό του φίλο, Μανώλη Κονταρό.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης διακοπές Κρήτη

Δέσποινα και Βασίλης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις προσπαθεί όσο μπορεί να περνάει χρόνο μαζί, κάνοντας βόλτες αλλά και με ταξίδια τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

Μάλιστα κυκλοφόρησαν και φήμες πως πρόκειται να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα και να παντρευτούν - δείτε τι είχε απαντήσει σε συνέντευξη της σχετικά.