Ελένη Μενεγάκη: Με εξώπλατο και τακούνια στην αρχή & ολοσώμη και αθλητικά στο τέλος - «Θα ντρέπομαι μετά», παραλίγο ατύχημα!

«Μην μου τύχει τώρα στο παρά πέντε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Με εξώπλατο και τακούνια στην αρχή & ολοσώμη και αθλητικά στο τέλος - «Θα ντρέπομαι μετά», παραλίγο ατύχημα!

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Ιουλίου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, φορώντας ένα πορτοκαλί φόρεμα, πολύ εντυπωσιακό, που έδενε στον λαιμό και στην πλάτη και έσφιγγε μπροστά στο στήθος και ξεκίνησε τους χορούς.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ωστόσο, δεν ένιωθε τόσο άνετα μέσα σε αυτό και έτσι κάποια στιγμή πήγε να αλλάξει. Εμφανίστηκε με μία ολόσωμη φόρμα μετά τις διαφημίσεις και με αθλητικά παπούτσια, καθώς προτίμησε την άνεση, πάρα ένα πιθανό αποκαλυπτικό ατύχημα που μπορεί να συνέβαινε.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της! Τόσο πολύ που δε θα ήθελα να με ρωτήσεις»

Το φόρεμα που άλλαξε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για να μην έχει ατυχήματα

«Λοιπόν έκανα αλλαγή. Ήταν φανταστικό το φόρεμα που φορούσα αλλά δεν ξέρω… Κάπως φιόγκοι από εδώ που αν άνοιγαν… Φιόγκοι από εκεί που αν άνοιγαν… Φιόγκοι και μπροστά που αν άνοιξαν… Κάπως ταράχτηκα και λέω "μωρέ, δεν βάζω κάτι που να μην έχει φιόγκους;". Καλά τα πήγαμε τόσα χρόνια, δεν μας έτυχε το κακό, μην μου τύχει τώρα στο παρά πέντε. Θα ντρέπομαι μετά. Έχει και σημασία σε ποια ηλικία σου συμβαίνουν πράγματα… Σε όλες τις ηλικίες ντρέπεσαι, αλλά όσο μεγαλώνεις, ντρέπεσαι περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Ας το περπατήσω λίγο πριν το αποχαιρετήσω...» - Το σχόλιο δύο ημέρες πριν την αυλαία της στο Mega