Μαρία Σολωμού: «Μη γελάς ρε μα@@@α! Είσαι ένας ψεύτης! Θα κατέβω κάτω και θα τη σπάσω» - Σε έξαλλη κατάσταση φώναζε για ώρα στον Mente Fuerte

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte έχουν γίνει πολλές φορές viral στο Tik Tok με τα βίντεό τους, τις σκηνές ζηλοτυπίας της ηθοποιού, τις φάρσες του καλλιτέχνη και τους τσακωμούς τους. Το τελευταίο διάστημα δεν αναρτούσαν πολλά, αφού εκείνη δεν μιλούσε για μέρες στον τραγουδιστή (δείτε εδώ τι είχε συμβεί), όμως επανήλθαν με έντονο περιεχόμενο.

Έγινε χαμός στο σπίτι με αφορμή μία μηχανή για την οποία η Μαρία Σολωμού ρωτούσε επίμονα σε ποιον ανήκει. Εκείνος της απαντούσε πως την έχει κάποιος φίλος του, αλλά η ίδια δεν τον πίστευε και έφτασε να του δίνει και τελεσίγραφο σε περίπτωση λέει ψέματα.

Ο κακός χαμός με τη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte

«Φεύγω τώρα! Γιώργο… Μη κάνεις ότι γελάς από πίσω. Χα χα, ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια, πάρα πολύ αστείο. Ποιανού είναι η μηχανή; Ποιανού είναι η μηχανή παιδάκι μου; Πως τον είπαμε τον άνθρωπο; Γιώργο τον λένε κι αυτόν; Μη γελάς ρε μα@@@α και γελάω. Πως τον είπαμε; Χρήστο; Θα τον πάρω τηλέφωνο.

Θα τον πάρω τηλέφωνο και θα τον ρωτήσω, "ποιανού είναι η μηχανή; Πότε γυρνάς από τις διακοπές σου;". Δεν έχω δει άνθρωπο να φεύγει Ιούνιο για διακοπές, μόνο οι δικοί σου φίλοι και σου αφήνουν και τις μηχανές. Τι γελάς παιδί μου; Πως τον λένε τον άνθρωπο; Γιατί δεν απαντάς; Γιατί ψεύδεσαι! Είσαι ένας ψεύτης. Ένας ψεύτης! Πες ποιανού είναι η μηχανή.

Ποιανού είναι η μηχανή παιδί μου; Γιατί δε μου λες; Άρα, τη μηχανή την αγόρασες. Θα τη σπάσω. Αλήθεια σου λέω, θα κατέβω κάτω και θα τη σπάσω. Αλήθεια, δεν κάνω πλάκα. Που είναι; Στο πάρκινγκ; Θα πάω με τα πόδια. Τελείωσε», λέει η Μαρία Σολωμού στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε ο Mente Fuerte.

«Κατά τα άλλα η μηχανή δεν είναι δική μας, είναι ενός τυχαίου ανθρώπου που δεν έχω ξανακούσει το όνομά του. Δεν πειράζει Γιώργο. Ρωτάω εγώ, περιμένω μια εβδομάδα. Τα βλέπεις τα πράγματά μου; Έτοιμα. Έτοιμη είμαι. Γειά σας», λέει στο επόμενο και φεύγει.

«Θα δανειστεί λέει μια μηχανή. Ξεκίνησε αυτό με το "ε, πούλησα τη μηχανή" και λέω, ωραία ησυχάσαμε. Και μετά μου λέει "δανείστηκα μια ίδια", "εντάξει", λέω "Μπέβερλι". Και εμφανίζεται με ένα τέρας σαν το τραπέζι και λέω, “ποια ίδια;”, "ίδια με την παλιά". Την παλιά που κοντέψαμε να πεθάνουμε, την παλιά που ήταν σαν σκοτώστρα και έτρεχε σαν τον τρελό, Χριστούλη μου, Παναγία μου, κι έκανα τάματα σαν τη θειά μου.

Τέλος πάντων, πάει αυτή η μηχανή. Του τη βουτήξανε. Στεναχωρηθήκαμε, κλάψαμε, εγώ άναψα ένα κερί στην Παναγία, λέω δόξα τω Θεώ σωθήκαμε. Και πήγε και δανείστηκε ίδια. Μου λέει "δανείστηκα, είναι ενός φίλου μου που έχει πάει διακοπές". Με κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μου. Την έχει αγοράσει κανονικά. Του έχω πει ότι αν πάρει τέτοια μηχανή...», λέει στο τέλος η Μαρία Σολωμού, μιλώντας σε κοινό τους φιλικό πρόσωπο.

Δείτε επίσης: Μαρία Σολωμού: Φαίνεται 30 αλλά δεν είναι - Η ηλικία, η καταγωγή και οι διάσημοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της